Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

A magyarok magabiztosan várják a vasárnapi összecsapást



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. június 24. Nézettség: 385

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. június 24. 01:51
Este 9 órakor az E csoportban játszó csapatok sorsa is eldől. Ebben a kvartettben Olaszország már biztos csoportelső. Írország ma erre alapozhat és egy minimális győzelmet követően 4 ponttal továbbléphetnek a kieséses szakaszba. A csoport másik összecsapásán Belgium és Svédország ki-ki meccset játszik, ahol az északiakat csak a győzelem tartja életben, míg a belgák egy döntetlennel biztos, a legrosszabb forgatókönyv szerint pedig még egy mai vereséggel is továbbléphetnek a kieséses szakaszba, amennyiben az olaszok nem kapnak ki az írektől.
péntek, 2016. június 24. 01:51
Átmozgató edzéssel készül Bernd Storck csapata a Belgium elleni nyolcaddöntőre. A játékosok a sikeres csoportmérkőzések után magabiztosan várják a vasárnap esti összecsapást. Bese Barnabás, válogatott labdarúgó, Magyarország: „Senkitől nem kell majd félnünk. Már az első meccsen szerintem megvolt a kellő önbizalom. Természetesen, ahogy jöttek az eredmények, ez csak fokozódott. Úgyhogy a soron következő mérkőzésnek úgy gondolom, hogy száz százalékos önbizalommal fogunk nekimenni.”
péntek, 2016. június 24. 01:52
Az interneten sorra születnek viccesnél viccesebb mémek, kifigurázva azt a jelenetet, amikor Cristiano Ronaldo hisztérikusan reagált a magyarok harmadik góljára. A magyar játékosok szerint a siker elsősorban a csapategységnek köszönhető. Pintér Ádám, válogatott labdarúgó, Magyarország: „A munka meghozta a gyümölcsét. Úgy gondolom, hogy most nagyon együtt van a csapat. Megmondom őszintén, hogy én nem is láttam, hogy a Ronaldo így hisztizett a rúgott gólunk után. Ez egy pozitív jel, úgyhogy azt gondolom, hogy jó úton vagyunk.”
péntek, 2016. június 24. 01:52
A 44 év után ismét Eb-résztvevő magyar válogatott öt pontjával veretlenül nyerte meg az F csoportot.
péntek, 2016. június 24. 01:53
Hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!!!!
péntek, 2016. június 24. 01:58
Több mint kétmillióan nézték tegnap a magyar-portugál Eb-mérkőzés televíziós közvetítését Magyarországon. Az M4 sportcsatornát a mérkőzés második félidejében 2 millió 703 ezer 440-en választották. A közönségarány a teljes népesség körében 61,3 százalék volt.
péntek, 2016. június 24. 02:00
Gera Zoltán tegnapi gólja bekerült a franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokság csoportkörének tíz legszebb találata közé az UEFA szavazásán. A Magyarország–Portugália találkozó 19. percében egy magyar szögletet követően a portugálok kifejelték a labdát, a tizenhatos vonalán a kapu felé álló Nani hátracsúsztatta, éppen Gera Zoltánhoz, aki mellel maga elé tette, majd 23 méterről a kapu bal alsó sarkába bombázta. A magyar válogatott ezzel szerezte meg a vezetést a 3-3-as döntetlennel záruló mérkőzésen. Az UEFA holnapjának látogatói szombaton 11 óráig szavazhatnak az általuk legszebbnek tartott gólra a tíz jelölt közül.
péntek, 2016. június 24. 02:01
Két szünnap következik a labdarúgó-Európa-bajnokságon. Szombaton a kieséses szakasszal folytatódik a franciaországi torna. A magyar csapat vasárnap 21 órakor a belga nemzeti tizenegy ellen lép pályára. A nyolcaddöntők további párosítása: Svájc–Lengyelország, Horvátország–Portugália, Wales–Észak-Írország, Németország–Szlovákia, Olaszország–Spanyolország, Franciaország–Írország, Anglia–Izland.
péntek, 2016. június 24. 02:02
Kleinheisler László bekerült a franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokság csoportkörének álomcsapatába a francia L’Equipe sportnapilap összeállításában. A magyar válogatott 22 éves középpályását a lap már az első forduló legjobbjai közé is beválasztotta. Kleinheisler az osztrákok ellen kezdőként 79 percet töltött a pályán, az Izland elleni találkozót végigjátszotta, a Portugáliával szembeni meccset viszont csak a cseresorból nézte. A L’Equipe cikke kiemeli, hogy a német Werder Bremen játékosa gólpasszt adott az osztrákok ellen, illetve mérkőzésenként átlagosan 3 kapura lövése és 3,5 kiharcolt szabadrúgása volt. Az Európa-bajnokság csoportkörének álomcsapata: McGovern (északír) – Meunier (belga), Verthongen (belga), Schär (svájci), Hummels (német) – Kleinheisler (magyar), Modrić (horvát), Kanté (francia), Krychowiak (lengyel), Perisic (horvát) – Bale (walesi).
péntek, 2016. június 24. 02:03
Büszkék lehetünk a magyar válogatottra, amely visszaadta az önbecsülését annak a nemzetnek, amelyet évtizedeken át gyötört a kommunizmus, és amelynek a rendszerváltáskor összeomlott a futballja. Ezt Orbán Viktor mondta tegnap Lyonban. A magyar miniszterelnök azt is hozzátette: tudjuk, hogy hol a helyünk az európai futballban, és Magyarország valójában tanulni ment az Európa-bajnokságra. Orbán Viktor szerint öt-hat év múlva már olyan válogatottja lehet Magyarországnak, amelynek a kijutása és sikeres szereplése egy kontinenstornán nem megy majd meglepetésszámba. Ehhez azonban labdarúgó akadémiákra van szükség, olyanokra, mint például a Puskás Akadémia, amelynek egyik kiválósága, Kleinheisler László is tagja a mostani nemzeti tizenegynek. A mérkőzés után a kormányfő egy fényképet posztolt a Facebookon, amelyhez azt írta: Szerények maradtunk, most lehetünk büszkék.
22 megjegyzés | 1 / 3 oldal « 1 2 3 »