Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 09 03 Kikapott Magyarország U19-es labdarúgó válogatottja



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. szeptember 4. Nézettség: 345

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:13
Vereséggel indította Magyarország U19-es labdarúgó válogatottja a 23. Stevan Vilotić Ćele emléktornát Topolyán. A két korai találat megpecsételte a magyar ifjoncok sorsát, az eredményből már nem tudtak felállni.
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:13
A pénzfeldobás alapján a magyar csapat kapitánya választhatott térfelet. A fehér mezben játszó Magyarország és a kék mezben pályára lépő Izrael egyaránt nagy elvárásokkal várta a mérkőzést. A hideg zuhany azonban már rögtön az első percben megérkezett a piros-fehér-zöld csapatra.
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:13
Bár a szögletet elsőre még sikerült tisztázni, az ismétlésnél egy szép beadást az izraeli Lenny Aharon, a Maccabi Tel-Aviv korosztályos játékosa kegyetlenül a kapuba fejelt.
A magyar támadások rendre elhaltak az ellenfél tizenhatosa környékén. A meccset megpecsételő gól pedig már a 7. percben megszületett.
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:13
Egy izraeli beadásba beleblokkolt egy magyar védő, ami így megpattant és a fehérek kapujának hosszú sarkába pottyant. 2-0-ára nőtt az előny. Az izraeli U19 azonban még ekkor sem állt meg. A 25. percben egy nagy szóló után Eylon Haim Almog kapura lövése talált be a magyar hálóba. Az előny így már három gólos lett.
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:13
Egészen a 37. percig kellett várni az első magyar szögletre, azonban ez a labda a kapus kezében landolt. A csapatok 3-0-ás állásnál vonultak az öltözőbe. A második félidőre feltüzeltebben jött ki a magyar U19.
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:14
Azonban az izraeliek továbbra is jól játszottak, így Magyarországnak nem sikerült a szépítés. Az első izraeli gólt szerző Lenny Aharon boldogan értékelt. „Nagyon nehéz meccs volt, az első percekben szereztünk két gólt, és azután a játék jobban ment, elkezdtünk játszani. A második félidő nehezebb volt, de nagyon jól játszottunk.”
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:14
A magyar ifjoncok csalódottak voltak a mérkőzés után. Vogyicska Bálint, U19-es válogatott labdarúgó, Magyarország: „Úgy gondolom, hogy az első félidőben teljesen bealudtunk, nem a mi akaratunk érvényesült. Amit elterveztünk, az nem sikerült, két buta gólt kaptunk szöglet után, rosszul helyezkedtünk és ez megbosszulta magát.”
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:14
A szövetségi kapitány is csalódott volt az eredmény miatt, azonban már a következő mérkőzésre koncentrál. Németh Antal, szövetségi kapitány, U19-es válogatott, Magyarország:
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:14
„Nyilván hat perc alatt két gól, úgy, hogy készülünk a mérkőzésre, készülünk a tornára, persze, hogy elveszi a csapat önbizalmát. Utána a második félidőben azért szerintem rendeztük a sorokat és próbáltunk szépíteni az eredményen. Bár gólt nem lőttünk, de azért határozottan jobb volt a játék képe a második félidőben, mint az elsőben.”
vasárnap, 2016. szeptember 4. 00:15
A magyar csapat legközelebb szombaton, Ukrajna ellen játszik Magyarkanizsán. A fiúknak már csak ez az egy mérkőzés maradt, hogy javítsanak.
10 megjegyzés | 1 / 1 oldal