Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 10 08 Sakktivity Palicson



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. október 8. Nézettség: 965

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. október 8. 20:24
Ma tartották Palicson a Sakktivity elnevezésű játékos vetélkedőt. Nyolc településről érkeztek csapatok, élükön egy-egy közismert csapatkapitánnyal vetélkedtek.
szombat, 2016. október 8. 20:24
Nemcsak a sakktáblán csillogtatták meg tudásukat a csapatok. Ügyesnek és gyorsnak is kellett lenniük. Természetesen mindegyik játékhoz szükség volt a sakk szabályainak ismeretére.
szombat, 2016. október 8. 20:24
Milentijević Maja, játékos, Palics: „Nagyon tetszett, és szerintem idáig nagyon jól teljesítettünk, és remélem, hogy továbbra is jól fogunk teljesíteni. Szerintem ez érdekes, és jó is idáig.”
szombat, 2016. október 8. 20:24
A rendezvényre a magyarországi Mozsgóról is érkeztek játékosok. Karai Nimród, játékos, Mozsgó, Magyarország: „A zászlógyűjtés volt a legjobb. Otthon is szoktunk ilyet játszani, mert van kockás szőnyegünk. Csak otthon úgy játsszuk, hogy felváltva lépünk, és nem gyűjtünk semmit, hanem kiütjük egymást.”
szombat, 2016. október 8. 20:24
A jó hangulatról DJ Norbee és kollégánk, a Pannon RTV szerkesztő-riportere, Agárdi Gábor, mint műsorvezető gondoskodott.
szombat, 2016. október 8. 20:25
Mindegyik versenyszám játékos jellegű volt. A csapatokat közismert személyek vezették. Hajdújárás csapatát a magyarországi énekes, Krisz Rudolf erősítette. „Nagyon közel áll hozzám a sakk. Gyermekkoromban is rengeteget sakkoztam, külön jártam sakkszakkörre. Annak ellenére, hogy itt gyakorlatilag nem kell sakkpartit játszani, mégis a sakk szabályai keretein belül fognak zajlani ezek a játékok, amelyek egyébként nagyon izgalmas és nagyon ötletes kis játékok.”
szombat, 2016. október 8. 20:25
A házigazda Palics vezetője, Pejić Bojan programozó is igyekezett bevetni minden sakktudását és ügyességét. „Az egészben az a lényeg, hogy jót szórakozzunk, hogy jót játszunk. Ha meglesz az első hely vagy valamelyik az első három közül, az is szép eredmény lesz, és örülni fogunk neki.”
szombat, 2016. október 8. 20:25
A Sakktivity Rózsa Zsombornak, a Funchasstic! létrehozójának ötletéből valósult meg. A rendezvénynek több célja van. Rózsa Zsombor, főszervező, Sakktivity: „Abszolút az, hogy nyissunk a világ felé és prezentáljuk magunkat, a vajdasági magyar kultúrát minél szélesebb körben, illetve hogy a gyerekeket összehozzuk, és vidáman, jól érezzék magukat, játszanak. A sztárvendégek a gyerekek igényeinek megfelelően lettek összeválogatva. Ez egy nagy találkozás a példaképek és a gyerekek között.”
szombat, 2016. október 8. 20:25
A játékos vetélkedő végén, az összesített pontok alapján a szürke pólót viselő Nemes Viktor birkózó olimpikon vezette felsőhegyi csapat állt az elképzelt dobogó legfelső fokára. Második helyen Palics, a harmadikon pedig a tavalyi győztes, Csantavér csapata állt.
9 megjegyzés | 1 / 1 oldal