Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Karatetorna Tiszakálmánfalván



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. november 26. Nézettség: 371

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. november 26. 18:56
Vajdasági szintű karatetornát tartottak Tiszakálmánfalván. A résztvevők között sok volt a gyerek, akik a sportpályafutásuk elején vannak.
szombat, 2016. november 26. 18:56
A tornára egész Vajdaságból 13 klub nevezett be. Mintegy 160 résztvevő érkezett Tiszakálmánfalvára. Egy-egy kategóriában szoros volt a mezőny. A helybéli lányoknak mégis sikerült érmet szerezniük. Milica Trifunović, Panter Klub, Tiszakálmánfalva: „Első alkalommal veszünk részt a kata csapatban, nagyon furcsa volt, mert az edző meglepett bennünket a benevezéssel.”
szombat, 2016. november 26. 18:56
Jovanov Ema, Panter Klub, Tiszakálmánfalva: „Nagyon örülök annak, hogy először vehettem részt kata csoportban, elégedett vagyok a harmadik helyezéssel, mert ez most van először, és remélem, lesz még alkalmunk szerepelni.”
szombat, 2016. november 26. 18:56
A fiúk is több kategóriában versenyeztek. Egyesek több éve edzenek, szeretik a sportot. Az újpázovai gyerekek közül van, aki már három éve rendszeresen részt vesz a versenyeken.
Ilija Trnić, Újpázova: „Nagybátyámat láttam karatézni, ő edzett és nekem megtetszett. Edzeni kezdtem, nemsokára rá indultam a versenyeken, és érmeket is szereztem.”
szombat, 2016. november 26. 18:56
A karate az egyik legnépszerűbb sportág a világon, mintegy 100 millióan űzik. Szerbiában 750 klubot tartanak nyilván, amelyben 40 ezer személy edz aktívan. E harcművészet terén előrelépések is történtek – emelte ki Strahinja Tepavčević, a Vajdasági Karate Szövetség elnöke. „2020-ban a nyári olimpiai játékokon szerepel a karate, mint sportág, valamint országos szinten az iskolai sportok közéi is besorolták. Első alkalommal jelent meg az iskolai olimpián, és ott megmutatta a jelentőségét.”
szombat, 2016. november 26. 18:57
A tiszakálmánfalvi Panter Klub, amely egyben a szervezője is volt a tornának, az idén ünnepli fennállásának ötödik évfordulóját.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal