Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 12 11 Harangozó Vilmos-emléktorna Szabadkán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. december 11. Nézettség: 357

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. december 11. 18:47
Harangozó Vilmos volt neves Jugoszláv asztaliteniszezőre, élsportolóra emlékeztek a nevét viselő tornán vasárnap a szabadkai Sportcsarnokban. A versenyen Szerbia legjobb férfi- és női asztaliteniszezői mérkőztek meg egymással egyéni, illetve páros küzdelemben.
Harangozó Vilmos Szabadkán született. Sportpályafutása 24 évig tartott, ami alatt 43 országban versenyzett. Legyőzte korának szinte minden asztalitenisz-csillagát.
vasárnap, 2016. december 11. 18:47
Tisztelői minden évben egy emléktornával emlékeznek rá. A verseny szervezője a Szabadkai Asztalitenisz Szövetség és a Spartacus Asztalitenisz Klub. Szerbia legjobb asztaliteniszezői képviseltették magukat az eseményen.
Branko Brstina, szervező, Spartacus Asztalitenisz Klub, Szabadka: „A verseny női és férfi kategóriában zajlik, páros, illetve egyéni versenyszámban. Ezúttal 40 férfi és 12 nő versenyzik.”
Az emlékverseny első részében a csoportküzdelmek zajlottak, majd a csoport első két legjobbja jutott tovább a főtáblára. Annak ellenére, hogy a hölgyek mezőnyében gyenge volt a konkurencia, keményen meg kellett küzdeni az éremért. Fenyvesi Anna Zsófia, Újvidék: „Ami a mai versenyt illeti, mindenképpen éremesélyesként állok asztalhoz. Minél jobb eredményt szeretnék elérni, és szeretném, hogy az az érem minél jobban csillogjon.”
vasárnap, 2016. december 11. 18:47
A fiataloknak is példaképe Harangozó Vilmos, és azzal, hogy az asztaliteniszt választják, mint sportot, tovább éltetik az emlékét. Mihalovik Dominik, Spartacus Asztalitenisz Klub, Szabadka: „A mai fiataloknak sokkal jobb sport, mint bármelyik sport. Jobb, mint otthon a számítógép előtt ülni. A ping-pong egy ideális sport azoknak, akiknek jó mozgásuk van, gyorsak és szeretik az ütős sportokat.”
A korábbi évekhez képest idén szerényebb keretek között került megrendezésre a torna, és elmaradtak a külföldi résztvevők is, de ez idén sem rontott a verseny színvonalán a szervezők szerint.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal