Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017 01 07 Az eső miatt lemondták a hatodik versenynapot a Dakaron



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2017. január 7. Nézettség: 361

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2017. január 7. 20:07
Szokatlan nap volt a Dakaron és az is van ma is. Az időjárási viszontagságok miatt a szervezők lerövidítették az ötödik napot, a hatodikat pedig teljes egészében lemondták. A versenyzők megtapasztalhatták milyen az, amikor a bolíviai hegyekben elered az eső és kitartóan zuhog több órán keresztül.
szombat, 2017. január 7. 20:07
Mivel a pálya második része járhatatlanná vált, a szervezők lerövidítették a versenytávot. Az első helyet a brit Sam Sunderland szerezte meg, a portugál Paulo Goncalves előtt. Saghmeister Gábor a 76., Dési János a 64., Gyenes Emanuel pedig a 25-dik helyen ért célba.
Saghmeister Gábor, raliversenyző, Szerbia: „Jégeső hullott végig, nem tudom, hogy van-e egyáltalán két három fok. Teljesen átfagytunk, átáztunk. Most öltöztem át, de nagyon hideg van. Reszketek még mindig. Nem tudom mi lesz holnap, azt sem tudom, hol sátorozzak le, minden vízben úszik.”
szombat, 2017. január 7. 20:08
Dési János, raliversenyző, Magyarország: „Estem egy nagyot a dűnék között, de összeszedtem magam, és beértem a célba, az első speciálnal a céljába, ott mondták, hogy a második speciál le van fújva, és betonon kell bemenni.”
A hátramaradt 300 kilométer sem volt könnyű, mivel végig esőben kellett vezetni. A tábort este nyolcra már teljesen elárasztotta a esővíz, így a szervezőknek nem maradt más választásuk, minthogy lemondják a bolíviai Oruro és La Paz városok közötti szakaszt, így a versenyzőknek valamivel korábban kezdődik meg a pihenőnap.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal