Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017-01-09 Rangos sportesemények Budapesten és Újvidéken – Részletek január 16-tól a Sporthétfőben!



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2017. január 9. Nézettség: 467

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2017. január 9. 20:21
Idén is több rangos sporteseményen szoríthatunk sportolóinknak. Budapesten vizes világbajnokságot és cselgáncs világbajnokságot is tartanak. Újvidék pedig Európa legjobb birkózóinak biztosít majd küzdőteret májusban.
hétfő, 2017. január 9. 20:21
Július 14-e és 30-a között Budapesten csobbannak medencébe a világ legjobb úszói, szinkronúszói, műugrói és vízilabdázói. Május 1-e és 7-e között Szerbia is rangos sportesemény házigazdája lesz, ugyanis Újvidéken rendezik meg a 2017-es kötöttfogású birkózó Európa-bajnokságot.
hétfő, 2017. január 9. 20:21
Tóth Tibor, sportújságíró: „A vizes világbajnokságon Hosszú Katinkától néhány aranyérmet várok. Ezen kívül remélem, hogy a férfi úszók is hazai medencében azért szereznek világbajnoki címet. A szerbiai versenyzőktől pedig a hazai birkózó Európa-bajnokságon Davor Štefanektől aranyérmet mindenképpen. Ezen kívül Nemes Viktortól is mindenképpen érmet várok.”
hétfő, 2017. január 9. 20:21
Az újvidéki birkózó Eb-n Davor Štefanek teljessé tenné gyűjteményét. A szabadkai sportoló ugyanis korábban az üzbegisztáni birkózó Vb-ről és a riói olimpiáról is aranyéremmel tért haza.
Davor Štefanek, olimpiai bajnok birkózó: „Itt vannak a saját szurkolók, nézni fognak minket, és akkor még jobban fogunk szerepelni. Szerintem biztos, hogy három vagy négy érmet szerezni fog a szerb kötöttfogású birkózó válogatott. Nekem az a célom, hogy Európa-bajnok legyek.”
hétfő, 2017. január 9. 20:22
Az idei évben a nők és a férfiak mezőnyében kosárlabda és röplabdába Európa-bajnokságot is tartanak majd, és persze folytatódik a 2018-as labdarúgó VB selejtezősorozata is. A Pannon Televízió január 16-ától idén is várja a sport szerelmeseit a Sporthétfőben. Ha velünk tartanak, a legfontosabb események mellett tájékozódhatnak az alacsonyabb osztályú bajnokságok eredményeiről is.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal