Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017-01-29 Finn hokisok győztek a szabadkai Winter Classicon



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2017. január 29. Nézettség: 351

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2017. január 29. 19:30
A finnországi Jormas csapata nyerte a Winter Classic nemzetközi veterán jégkorongtornát Szabadkán. A 40 éven felüli hokisoknak megszervezett versenyre Szerbiából, Szlovéniából, Szlovákiából, Finnországból és Bulgáriából is érkeztek sportolók.
vasárnap, 2017. január 29. 19:30
Kemény játékból és bombagólokból idén sem volt hiány a Winter Classic amatőr jégkorong tornán Szabadkán. A nyolccsapatos mezőnyben a bolgár Old School csapatának sikerült megszerezni a harmadik helyet, miután a bronzmérkőzésen 5:0-ra kiütötte az újvidéki Vojvodina csapatát. Đorđe Grčev, Old School, Bulgária: „Felkészültebben érkeztünk, mint a korábban. Ez egy színvonalas torna. Egyedül a stadionnal van gond. Emígy a jég és a szervezés is szuper.”
vasárnap, 2017. január 29. 19:30
A döntőben a finn Jormas és a szlovák Old Boys küzdött meg a bajnoki címért. Az összecsapás harcias játékot hozott, amelyen a szlovákok szerezték meg a vezetést, amelyet egészen a mérkőzés utolsó előtt percéig meg is őriztek. Ekkor azonban a finnek is megmutatták tudásuk legjavát és kiegyenlítették az állást. Döntetlen eredménnyel azonban nem végződhet egy finálé, így jöhetett a szétlövés, ahol csak a finnek tudtak gólt szerezni, így ők örülhettek a bajnoki címnek. Jürki Härkönen, Jormas, Finnország: „A torna remek, nagyon jó a szervezés. Minden tökéletes, egyszerű a jövés-menés. Jó a hangulat, mindenki boldog. Mindannyian olyan öreg játékosok vagyunk, akik szeretnek jéghokizni.”
vasárnap, 2017. január 29. 19:31
A Winter Classic amatőr jégkorongtornát már 12. alkalommal szervezték meg Szabadkán. Ez azonban évről évre nehezebb, ugyanis a sporteseménynek nincs szponzora. Sándor Zsolt, szervező: „Senki sem támogat minket. Évről évre egyre nehezebb megszervezni a tornát. Ugyan van nevezési díj, de ezt szinte teljes egészében a torna szervezésére fordítjuk. A csapatoknak ajándék pólókat biztosítunk, de itt rengeteg költség is felmerül, mint az elsősegély, vagy a bírók költsége, pályafenntartás. Ezt nekünk mind ki kell fizetnünk.”
vasárnap, 2017. január 29. 19:31
A Winter Classic amatőr jégkorongtornán idén is a határokon átnyúló baráti kapcsolatok ápolása szerepelt az első helyen.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal