Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2018.04.21. - Családi sportnap Szabadkán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2018. április 21. Nézettség: 485

   

Tetszik 1 és még 1 tag kedveli

Videó megjegyzések

szombat, 2018. április 21. 18:57
Benépesült Szabadka főtere szombat délelőtt. Csaknem 300 gyermek vett részt azon a családi sportnapon, amelyet az Active Kids sportegyesület szervezett.
A mozgás népszerűsítése és egy jó hangulatú családi délelőtt volt a célja az Active Kids sportegyesület által szervezett sportnapnak. Az eseményt Szabadka főterén hívták életre.
Az esemény a résztvevők regisztrációjával kezdődött, majd jöhetett a bemelegítés, azután pedig sorban a játékok. Volt akadályfutás, célba dobás, de szülő-gyermek és babakocsis futás is. Minden sikeres feladat után egy pecséttel hitelesítették a teljesített állomást. Kecsenovics Szabó Dóra: „Itt ugráltunk, de volt már távolugrás feladat, van kerékpározós feladat meg szlalomozás, ezeken mentünk végig a többi az még rejtély a számunkra is.”
A rendezvényre nem csak a szülők kísérték el gyermekeiket. Többen nagyszüleikkel érkeztek, akik szintén lelkesen vettek részt a játékokban és a felkészülésben is segítették az unokát. Így volt ezzel Orosz Anna is. Orosz Anna: „Kicsit futkároztunk erre-arra, a házkörül, az iskolában. Ő iskolás már és az iskolában is van futás szünetben. Különösebben nem készültünk.”
A résztvevőknek összesen tíz feladatot kellett teljesíteniük, amelyből a utolsó megmérettetés a közös futás volt. Kilenc pedig sportügyességi feladat. Nagy Csaba, elnök, Active Kids: „Szerettük volna mai napon a szülőket is egy kicsit megmozgatni, hogy tudjanak példát mutatni a gyerekeknek. A gyerekek mindig ügyesebbek, a szülők pedig támogatják majd őket ezek a feladatok végrehajtása során.”
A legügyesebb kis sportolók kerékpárral lehettek gazdagabbak, de a futás résztvevőinek befutóérmet is a nyakukba akasztottak. Az esemény célja egy családi közös délelőtt eltöltése, de mindenekelőtt a sportos életmód népszerűsítése volt.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal