Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Footage of Russian military base in Palmyra including Pantsir AA system



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. május 14. Nézettség: 392

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. május 14. 00:31
Orosz bázis épül ki Palmürában
Az orosz szárazföldi erők előretolt operatív bázist hoztak létre a közép-szíriai Tadmur város közelében.
szombat, 2016. május 14. 00:31
Ennek a városnak a közelében található a világörökség része, az ókori Palmüra városának romjai. A bázis légvédelme már kiépült, ahogyan az egy május 7-i videón is látható volt. A bázis a várostól nyugatra létesült, a palmürai romoktól délre.
szombat, 2016. május 14. 00:31
A bázist magas drótakadály veszi körül, a tetején pengeéles drótakadállyal nehezítve a bejutást. A körletet előre gyártott konténerekkel és nagy befogadó képességű sátrakkal rendezték be, de jól felismerhető a tábori konyha és a műholdas kommunikációs egység is. Az orosz trikolór jól felismerhetően jelzi, kik lakják a tábort.
A légvédelmet a legújabb csapatlégvédelmi eszköz, a Pantsir-S1 biztosítja, de a BTR-82A és BTR-80 harcjárművek is az orosz erők jelenlétére utalnak.
szombat, 2016. május 14. 00:31
Oroszország jelezte, hogy az Iszlám Állam által hátrahagyott robbanóeszközök, aknák hatástalanítására tűzszerészeket fog a térségbe telepíteni. Az orosz katonai jelenlét folyamatosan erősödik a közép-szíriai térségben, harci helikopterek már régebb óta állomásoznak Al-Shayrat és Tiyas repülőterein. Ezek a helikopterek kísérték azt a konvojt is, amelyben a május 6-i, a palmürai amfiteátrumban rendezett koncertre szállították a magas rangú vendégeket és újságírókat.
szombat, 2016. május 14. 00:32
A harci helikopterek biztosítják az Iszlám Állam elleni hadmozdulatok tűztámogatását is. A helyi sajtó értesülései szerint a szír elit alakulat, a Tiger Force megkezdte az Arak-környéki gázmezők visszafoglalását. Fellelhető videófelvételeken látható, hogy három- és hétgépes támadó orosz helikopterkötelék segíti Dayr al-Zawr ostromát.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal