Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

FLOATTI - The World's First SUPER SUITCASE by Floatti Inc



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. június 4. Nézettség: 285

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. június 4. 00:21
Napikütyü: Floatti, a világ első szuperbőröndje
Lengéscsillapítóval ellátott könnyed elegancia: Az okospoggyász
szombat, 2016. június 4. 00:22
Betuszkoltad az utolsó pár zoknit, beerőltetted a cipzárt és elindultál a reptér felé? Ugye, nincs annál rosszabb, amikor a nyomodban haladó bőrönd összevissza pattog az aszfalton, már-már egy saját magának generált útvonal mentén? Egy kaliforniai csapat létrehozta az ideális társat útjainkra és ő nem más, mint Floatti. Egy lengéscsillapítóval, okostelefon csatlakozási lehetőséggel és beépített mérleggel ellátott bőrönd.
szombat, 2016. június 4. 00:22
Mindegy, hogy éppen húzod vagy tolod a bőröndöt, a beépített felfüggesztés megbirkózik a macskakövekkel és a kátyúval teli járdákkal egyaránt és simává teszi az utazást. Van itt még valami, ami igazán izgalmassá teszi az utazásokat. A Floatti fogantyúja ugyanis iOS és Android készülékekkel párosítva egy touchpaddé alakul és képes irányítani a zenelejátszást, a kamerát és felvenni a hívásokat..
szombat, 2016. június 4. 00:22
Kiegészítőként, minden bőröndhöz kapunk két követőt, amivel csökkenthetjük a pillanatnyi pánikot, ha úgy éreznénk otthon felejtettünk valamit. A fényképezőnkre, a laptopunkra vagy éppen az útlevelünkre rögzítve, egy pillanat alatt a telefonunkon meggyőződhetünk róla, hogy minden a helyén van.
szombat, 2016. június 4. 00:23
Óriási kényelmi funkciót lát el — és elkerülhetővé teszi a reptéri kipakolást — a kivehető kis tartó, amibe azokat a dolgainkat rakhatjuk, amiket a reptéri ellenőrzés során muszáj külön a pultra helyezni. A beépített töltő a telefonodat nagyjából hatszor, míg a laptopodat is másfélszer fel tudja tölteni, nyugodtabbá téve akár egy hosszabb repülőutat is.
szombat, 2016. június 4. 00:23
A dizájnért az olasz divattervező, Andrea Ponti volt a felelős, ami meg is látszik a bőrönd minden porcikáján. A magas minőségű anyaghasználat mellett a Floatti egy igazán szemet gyönyörködtető társunk lehet utazásaink alkalmával...
szombat, 2016. június 4. 00:24
Jelen pillanatban két változatban érhető el:
A Check-In utazóbőrönd 680 mm x 455 mm x 245 mm méretű és 4,5 kg a súlya.
A Carry-On kézipoggyász 550 x 350 mm x 210 mm méretű és 3,6 kg a súlya.
szombat, 2016. június 4. 00:24
A kampány már véget ért májusban és a kitűzött cél 531%-át sikerült összegyűjteni, ám a termék Indiegogo oldalán decemberi szállítással még mindig leadhatjuk előrendelésünket.
8 megjegyzés | 1 / 1 oldal