Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Battles for Syria | June 13th 2016 | Aleppo



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. június 17. Nézettség: 350

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. június 17. 19:31
Folytatódik az iszonyat: hiába a tűzszünet, lövik Aleppót - videó
péntek, 2016. június 17. 19:31
Hiába hirdettek szerda éjféltől 48 órás tűzszünetet az észak-szíriai Aleppóban, a városból csütörtökön a felkelők kezén lévő területekre mért sorozatos légicsapásokról érkeztek hírek. A tűzszünet elvileg orosz közvetítéssel jött létre, Moszkvában is jelentették be, de arról nem volt szó, hogy kik kötötték.
péntek, 2016. június 17. 19:32
Szemtanúk, megfigyelők és civil szervezetek szerint alig pár órával később légicsapások érték a városnak azokat a részeit, amelyeket a kormánnyal szemben álló felkelők tartanak ellenőrzésük alatt. Bassár el-Aszad stratégiai céljának tekinti az évek óta megosztott város teljes bevételét.
péntek, 2016. június 17. 19:32
Az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja nevű emigránsszervezet több légitámadásról, legalább egy halottról és néhány sebesültről tud. A felkelők is lőttek ki rakétákat a kormányerők által ellenőrzött területekre. A harcok a város körül is folytatódtak.
Több lakónegyedet ért támadás, tüzet és károkat okozva. A tűzszünetnek éjfélkor kellett volna hatályba lépnie, de itt nincs tűzszünet
- mondta Bebarsz el-Misaal, a város felkelő övezeteiben dolgozó egyik polgári védelmi szakember.
péntek, 2016. június 17. 19:32
Az Orvosok Határok Nélkül szerint a város egyik legnagyobb kórháza működésképtelenné vált, de azt nem tudni, hogy közvetlen találat érte-e.
Két helyi lakos szintén azt mondta, hogy csütörtökön több légitámadás érte a várost, helikopterek pedig hordóbombákat dobtak le.
péntek, 2016. június 17. 19:33
Aleppó kétmillió lakosával a polgárháború előtt Szíria második legnagyobb városa, az ország gazdasági központja volt. Az elmúlt két hétben a kormányerők gyakorlatilag elvágták a külvilágtól, az egyetlen még járható utat ugyanis a légierő és a tüzérség is tűz alá vette. Emiatt segélyszervezetek is jelezték, hogy gyakorlatilag lehetetlen segélyt szállítani a rászorulóknak.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal