Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Начало внезапной проверки боеготовности в войсках ЮВО, ЗВО, ЦВО



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. augusztus 28. Nézettség: 264

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. augusztus 28. 01:19
A tervezett műveleteken túl Vlagyimir Putyin váratlanul készültségbe helyezte a fegyveres erők nagy részét.
vasárnap, 2016. augusztus 28. 01:19
A fekete- és a Kaszpi-tengeri haditengerészetnél hadrafoghatósági ellenőrzés, az Észak-Kaukázusban pedig rakéta- és tüzérségi hadgyakorlat kezdődött pénteken. A Fekete-tengeri Flotta legalább 15, illetve a Kaszpi-tengeri Flottilla tucatnyi hajója futott ki a tengerre, és vadászgépek kezdtek járőrözni a határtérségben. A kitűzött feladatok végrehajtásában több mint négyezer katona és 300 haditechnikai eszköz vesz részt.
vasárnap, 2016. augusztus 28. 01:19
Ezzel egy időben rakéta- és tüzérségi hadgyakorlat kezdődött a hadsereg észak-kaukázusi katonai körzetében mintegy ötezer katona részvételével. Felderítő feladatokat végeznek korszerű radarrendszerekkel, és többfajta, összesen mintegy ötszáz tüzérségi és rakétaüteget is bevetnek.
vasárnap, 2016. augusztus 28. 01:20
Ráadásul csütörtökön Vlagyimir Putyin elnök utasítására harckészültség-ellenőrzést rendeltek el. Az augusztus 25. és 31. közötti időszakra teljes harckészültségbe helyezték a déli, részlegesen a nyugati és a központi katonai körzet, az Északi Flotta, a légi és űrerők, illetve a légideszant parancsnokságának egységeit.
vasárnap, 2016. augusztus 28. 01:20
Erről videókat is közzétett az orosz hads
Az orosz fegyveres erőknél az utóbbi időben gyakoriakká váltak a hasonló ellenőrzések, júliusban például a harci és mobilizációs készséget értékelték. Márciusban a légideszantos egységeknél volt ilyen.
vasárnap, 2016. augusztus 28. 01:21
A lengyelek figyelnek
A csütörtöki ellenőrzés miatt - amelyet nyugati hírügynökségek általában hadgyakorlatnak neveznek - Antoni Macierewicz lengyel védelmi miniszter magához rendelte a lengyel fegyveres erők vezetőit.
vasárnap, 2016. augusztus 28. 01:21
A tanácskozáson a nyugati országokkal szembeni nyomásgyakorlásra tett próbaként értelmezte az orosz műveletet. Macierewicz szerint nincs ok nyugtalanságra, a helyzet megfigyelése mellett a lengyel fegyveres erők folyamatos kapcsolatban vannak szövetségeseikkel.
vasárnap, 2016. augusztus 28. 01:21
A témára Witold Waszczykowski lengyel külügyminiszter is kitért sajtóértekezletén. „Fontos, hogy az orosz hadgyakorlatok átláthatóak legyenek, (...) hogy ne gyakoroljanak más államok iránt agresszív műveleteket" - mondta csütörtökön. „A hadseregek azért léteznek, hogy védelemképesek legyenek, és a világ minden hadseregének joga, hogy gyakorlatot tartson."
vasárnap, 2016. augusztus 28. 01:22
Kutya világ...........
9 megjegyzés | 1 / 1 oldal