Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

A glimpse into life on Mars: First ever Mars 'show home' showcased in LondonA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. november 15. Nézettség: 198

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. november 15. 19:03
Beköltözne? Ilyen kunyhókban élhetnek majd a Mars első lakói – videó
A National Geographic Londonban állított ki egy kis kunyhót, amely a Mars első lakásait modellezi.
kedd, 2016. november 15. 19:03
A Greenwichi Királyi Obszervatóriummal fogott össze a National Georgraphic, hogy az eddigi tudományos eredményeket összegezve kitalálják, milyen lehet a Marsra érkező első emberek lakhelye. Sőt, meg is építették azt. És itt most nem a felfedező asztronauták rezidenciájáról van szó, hanem azokéról, akik hosszabb időt töltenek majd a Marson.
kedd, 2016. november 15. 19:03
Az alábbi videón látható a Londonban kiállított prototípus, így képzelik el az első marsi kunyhók kialakítását. A lényeg nem is látszik rajta, hiszen a kutatók arra számítanak, hogy felszín alatti alagutakkal lenne a leghatékonyabb az első marsi lakhelyek összekötése, ráadásul az oxigéngenerátoroknak is a marsi “iglók” alatt lenne a legbiztosabb helyük. Mivel az űrutazás során a súllyal spórolni kell, a kunyhókat a Marson talált kövekkel kellene lefedni.
kedd, 2016. november 15. 19:04
Túl távolinak gondolja mindezt? A marsi kolóniákat már nyolc év múlva is elindíthatják, a letáborozás mellett pedig nemcsak fantasztikus, hanem tudományos érvek szólnak.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal