Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

'Hail Trump!': Richard Spencer Speech Excerpts



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. november 23. Nézettség: 299

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. november 23. 19:03
Náci karlendítésekkel üdvözölték Trump győzelmét
szerda, 2016. november 23. 19:03
Washingtonban tartott konferenciát a hétvégén a National Policy Institute nevű fajvédő szervezet. Ők voltak azok, akik 2014 őszén még Budapesten akartak hasonlót rendezni, de vezetőjüket Richard Spencert akkor letartóztatták.
szerda, 2016. november 23. 19:04
Spencer az amerikai szélsőjobb híres figurája. Eredetileg tőle származik az alternatív jobboldal kifejezés, ami az ő esetében gyakorlatilag neonácizmust jelent - más kérdés, hogy az alt right meghatározást az utóbbi időben ennél sokkal szélesebb rétegek leírására is használják.
szerda, 2016. november 23. 19:04
Spencer fehér nacionalista nézeteit általában igyekszik népszerű formában terjeszteni (az utóbbi időben több cikk is foglalkozik azzal, hogy miért dőlnek be sokan a külső coolságának), most szombaton viszont nem fogta vissza magát. A "Hail Trump!"-felkiáltást náci karlengetések és éljenzés fogadja a közönség soraiból. A konferencián körülbelül kétszázan voltak.
szerda, 2016. november 23. 19:04
Ahogy Ross Douthat, a New York Times szerzője megjegyzi, Spencer jelentőségét azért nem szabad túlértékelni, egy szűk körű szélsőségről van szó. Arra viszont nagyon is érdemes figyelni, Trump és a Breitbart-világ mennyire használja fel az ilyen figurákat.
szerda, 2016. november 23. 19:04
Trump stábja hétfőn közölte, elítélik a rasszizmust, és azt mondták, Trump minden amerikai elnöke akar lenni. Kedden pedig a New York Timesnak maga Trump azt mondta, elhatárolódik tőlük.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal