Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

10 Hanger Life Hacks



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2019. július 13. Nézettség: 254

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2019. július 13. 12:57
10 vállfatrükk, amik nélkül élni sem lehet!
A vállfa egy egyszerű dolog - felakasztjuk rá a ruhát, és mehet is a szekrénybe. Az oroszok azonban többet tudnak! Mindjárt 10 másik tippet - és még viccesek is.
Elküldöm
Tudjuk, hogy hosszabb a videó, de olyan viccesek az srácok, és tényleg praktikus, nézzétek meg! :)
1. Húzd a kezed a videón látható módon a pólók nyakába, tartsd őket az alkarodon, és egyenként bújtasd őket rá a vállfára. Bumm!
2. Pöttyözz a vállfa két oldalára pár csepp gyorsan száradó folyékony ragasztót, szárítsd meg, és kész is a csúszásgátlós vállfa! Főleg női ruhákhoz hasznos.
3. A csíptetős vállfa kiváló csipszeszacskó-lezáró is lehet - ha nincs kéznél valóban erre szánt csipesz. :) Micsoda világmegváltó ötlet!
4. Törd ketté egy műanyag vállfa alsó rúdját, hogy ráhúzhasd a papírtörlő hengert, melyet a kertbe akasztva használhatsz pl. grillezéskor! Igen jól fog jönni.
5. Bújtasd át egy dobozos üdítő kis fém nyitókáját a vállfa akasztóján, hogy ráakaszthass egy másik vállfát, és így tovább. Helytakarékos megoldás!
6. Egy csíptetős vállfát könnyen a monitorra erősíthetsz egyik felével, a szabadon maradt csipeszre pedig mehet a tanulnivaló papír, jegyzet, és már gépelhetsz is!
7. Kényes, keskenyebb vállú ruhaneműknél gond lehet, hogy a vállfa kinyomja a vállukat, és nyomot hagy. Tegyél rá szivacsot! Így.
8. Ugyanez működik, ha a középső vízszintes rúdra rakod a szivacsot - így nem nyomódik meg a félbehajtott nadrág.
9. Ez a kedvencem: csíptetős vállfára csíptesd rá a receptedet, ha még nyomtatott formában van meg ( :) ), és akaszd rá a konyhaszekrényre. Hozzá sem kell érned!
10. Egy egészen egyedi csúszásgátló nadrághajtogató módszer - figyeljétek a kezét!
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal