Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

ARBÖ-Ganzjahresreifentest 2019



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2019. október 3. Nézettség: 255

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2019. október 3. 21:48
Itt az újabb gumiteszt: most a négyévszakosok kerültek sorra
• A télugumi után kipróbálták a négyévszakosokat is: a maximális pontszámot ugyan egyik termék sem közelítette meg, de annyi biztos, jobbak téli körülmények között, mint a nyári abroncsok.
Megjelent az osztrák ARBÖ idei négyévszakos gumi-tesztje. A vizsgálat során arra voltak kíváncsiak, hogy hogyan teljesítenek a gyakorlatban a gyártók 205/60 R16-os méretű abroncsai.
A maximálisan megszerezhető 250 pontból 194 pontot szerzett a Continental AllSeason Contact, amely ezzel a teszt abszolút győztese lett. A képzeletbeli ezüstérem a 186 pontos Fulda MultiControlnak, a bronz pedig a 184 pontos Goodyear Vector4Seasong 4G-nek jár.
Ezután a következő gumik következnek a sorban: Michelin Crossclimate+ (183 pont), Nokian Weatherproof (183 pont), Hankook Kinergy 4S 2 (182 pont), Bridgestone Weather Control (181 pont). Az egyetlen abroncs, ami jelentős lemaradásban van az élmezőnyhöz képest, a Nexen Nexen Nblue 4Season: mindössze 162 pontot ért el.
Téli körülmények mellett a Fulda, vizes úton a Continental, száraz aszfalton pedig a Michelin teljesített a legjobban.
Összehasonlításképpen: a referencia-nyáriguminak használt Dunlop 136 pontot, az ugyancsak referenciának használt téligumi Continental pedig 197 pontot kapott.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal