Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Trei imigranți au terorizat călătorii din trenul Timișoara – Baia Mare



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2020. január 14. Nézettség: 217

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2020. január 14. 13:53
Migránsok zaklatták a vonaton az utasokat a magyar határnál - videó
Migránsok zaklatták és próbálták kirabolni egy vonat utasait a magyar határ mellett, Érmihályfalva közelében. Az esetről készült videofelvételek óriási felháborodást keltetett Romániában.
Sokkolta az embereket Romániában az a videofelvétel, amelyen három migráns zaklatja, és több alkalommal is ki akarja rabolni a Temesvárról Nagybányára közlekedő személyvonat utasait.
A líbiai migránsokat Érmihályfalván igazoltatták a rendőrök, menekültnek vallották magukat, ezért feltették őket egy vonatra, hogy a Máramaros megyei menekültközpontba utazzanak. A vonaton szolgálatot teljesítő jegyellenőrökre bízták őket, akik azonban képtelenek voltak eleget tenni a feladatnak, így végül menet közben a rendőrség segítségét kérték. A rendőrök aztán Nagykárolynál átvették az agresszívvá vált migránsok őrzését.
Úgy sétáltak közöttünk, mintha egy bolt polcai mellett járkálnának, és az árut méregetnék. Figyelték, kitől mit lehet lopni. Szerencsénkre a jegyellenőrök igyekeztek egyfajta pajzsként védeni az utasokat – idézi az egyik szemtanút a lap.
Bukarest elutasítja a kötelező kvótákat
A lap emlékeztetett, hogy a bevándorlás ügyében Románia évek óta változatlan állásponton van.
Bukarest elutasítja a kötelező kvótákat, az automatikus elosztást, illetve az uniós tagállamok szankcionálását. A hatóság szerint Romániának ezek „vörös vonalakat" képeznek a téma kezelésében.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal