Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Inside The $3.2 Billion Air Force One



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2021. január 4. Nézettség: 237

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2021. január 4. 20:53
A mindenkori elnöknek természetesen jár a szuperbiztonságos Air Force One, amit aztán értelemszerűen az utódja vesz át. Donald Trump négy évig használta a repülőgépet, aminek január 20. után Joe Biden lesz az utasa.
A milliárdos Donald Trump számára a sok közül talán a repülőgépváltás lesz a legkisebb megrázkódtatás, hiszen privát gépén aranyozott biztonsági övek, mozi és sok egyéb luxus várja.
Érdemes összehasonlítani a két repülőt!
A Boeing 747-200B sorozatból való (persze alaposan átalakított) Air Force One háromszintes, 400 négyzetméter hasznos alapterület van rajta, amibe belefér egy elnöki lakosztály, dolgozószoba, konferenciaterem is.
Ez persze nem minden, hiszen az elnökkel jellemzően elég komoly stáb utazik, benne az őt védő titkosszolgálattal, a vezető tanácsadókkal és a kísérő újságírókkal.
A repülőn így van hely számukra is csakúgy, mint az elnök egészségét felügyelő orvosi csapatnak (mi több, még egy kisebb műtő is akad, ha ne adj isten úgy hozná a helyzet).
Összesen 70 vendég fér el az Air Force One fedélzetén, őket két konyha szolgálja ki.
A gép 12 600 km-t képes megtenni leszállás nélkül (a levegőben újratankolható), a legfejlettebb kommunikációs felszereléssel van ellátva, ami megvédi az elektromágneses támadásoktól és szükség esetén parancsnoki központként is szolgálhat.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal