Strictly Come Dancing

9 videó
Strictly Come Dancing (informálisan ismert szigorúan) brit televíziós show, mely hírességek professzionális tánc partnerek versenyző a Standard és latin tánc versenyt. Minden pár szereznek a 10 (mind a négy bíró 40). A bírók: Craig Revel Horwood, Len Goodman, Arlene Phillips (sorozat 1-6), Alesha Dixon (sorozat 7-9), Darcey Bussell (sorozat 10 bemutatni) és Bruno Tonioli. A címe a show sugallja folytatása a hosszan futó sorozat Come Dancing, egy utalás a film táncok. A formátum kivitele több mint 40 más országban (lásd a Dancing with the Stars), és arra is késztette a modern tánc témájú spin-off Szigorúan Dance Fever. A műsor jelenleg előterjesztő Tess Daly és Claudia Winkleman.

A show futó BBC One 15-től 2004. május elsősorban szombat esténként egy következő vasárnap este eredmények azt mutatják (bizonyos kivételekkel). A tizenkettedik sorozat véget ért december 20-án 2014-ben és újabb tizenegy önálló karácsonyi akció is készült, az egymást követő évben a 2004-től 2014-Nine jótékonysági akció is készült 2008 óta Mivel a negyedik sorozatban, a show is volt sugárzott nagyfelbontású on BBC HD és a BBC One HD sorozatot 8.
Gyártó Richard Hopkins, aki elkészítette az első brit sorozat Big Brother, sikertelenül hangú az ötlet egy modern Come Dancing, hogy a BBC címén Pro-Celebrity Dancing 2003-ban [8] Később, szórakoztató vezetői Fenia Vardanis is javasolta újraindult Come Dancing, így Jane Lush, az akkori vezetője a BBC Entertainment, tedd Hopkins és Vardanis együttműködtek, hogy a show.

Hopkins akkori nevén Karen Smith, aki éppen előállított Comic Relief-e Fame Academy BBC One és a játékok a Channel 4, hogy segítsen vezetni a fejlődését a show, és indítsa el a sorozat. Smith volt a műsor fut ügyvezető producere az első három sorozatban, és a nővére azt mutatják It Takes Two. [9] Ezután átvette a szerepét kreatív igazgatója a BBC Entertainment, miközben továbbra is felügyeli sorozat 4. és 5.

Hopkins később vette a formátum Amerikába magát, amikor a BBC elutasította az ötletet, eladásuk külföldön, mert úgy érezte, hogy túl Brit.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Strictly Pros Dance To The Wild Boys/Girls Just Want To Have Fun | Strictly 2015 | BBC One



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Entertainment (Szórakoztató) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2015. december 13. Nézettség: 266

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal