Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 05 07 A BMW-k szerelmeseinek találkozója



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Autó magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. május 8. Nézettség: 471

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. május 8. 19:11
Első ízben szerveztek BMW találkozót Palicson. A rendezvényre nem csak hazai, hanem sok külföldi autótulajdonos is ellátogatott. Öt országból érkeztek BMW tulajdonosok.
vasárnap, 2016. május 8. 19:12
Több mint százötven BMW-t csodálhatnak meg azok, akik a hétvégén Palicsra látogatnak. 200-300 lóerős 4-es, sportos 6-os, de összkerékmeghajtású X1-es BMW-ket lehet látni. A kiállítókon kívül sokan voltak olyanok is, akik csak megnézni jöttek a sok autócsodát. A programok között szerepelt gumiégetés, szépségverseny és autó-limbóhintó is. Ebben a versenyszámban a BMW-k a legalacsonyabb címért versengtek. Gulyás Attila, Szabadka: „Nagyon szépen sikerült, a programokat amit láttam eddig, az a limbó-legalacsonyabb autó, és a leghangosabb autó, szuper.”
vasárnap, 2016. május 8. 19:12
Az autó-limbóhintós megmérettetést Sztankovics Attila BMW kabriója nyerte. Párjával érkezett a fesztiválra a Szeged melletti Zsombóról. „Idén ez az első találkozónk, a következő a soltvadkerti BMW feszt lesz. Az esküvőnk első évfordulója is, mert ott történt az is, mivel fanatikusok vagyunk.”
vasárnap, 2016. május 8. 19:13
A rendezvényt a BMW Syndicat Vojvodina hívta életre. A szervezők elmondták, öt országból érkeztek BMW szerelmesek. Szabó Zsolt, szervező: „Szerencsére Magyarországról nagyon szép számban megjelentek, de a környező országokból, Bosznia és Hercegovinából, Romániából, Bulgáriából, sőt még Németországból is jöttek, valamint Horvátországból is. Nagyon szép számban jelentek meg, 150 körüli autót számláltunk a bejáratnál, ebbe nincsenek beleszámolva a saját klubtagjaink, akik 30-an vannak.”
vasárnap, 2016. május 8. 19:13
A BMW Festre ingyenes a belépés. Az autócsodákat vasárnap délután 17 óráig tekinthetik meg.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal