Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 07 03 Oldtimer-karaván Magyarkanizsán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Autó magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. július 4. Nézettség: 561

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. július 4. 00:16
Magyarkanizsára érkeztek ma délelőtt a XVIII. Oldtimer Találkozó résztvevői. A Népkertben összegyűlt érdeklődők néhány órán át több mint 120 veterán motorkerékpárban és gépkocsiban gyönyörködhettek.
hétfő, 2016. július 4. 00:16
A résztvevők Vajdaság és szűkebb Szerbia mellett Magyarországról, Horvátországból, Szlovéniából és Szlovákiából hozták el szebbnél-szebb felújított járműveiket, amelyek egy része még a múlt század első felében készült. Olyan korabeli automobilt is láthattak, amilyent annak idején Franklin D. Roosevelt amerikai elnök is hajtott.
hétfő, 2016. július 4. 00:16
Orosházi tulajdonosa az Egyesült Államokban vásárolta meg a 3 ezer 600 köbcentis, 85 lóerős V-8 motorral ellátott, háromsebességes járművet. Sütő János: „Igazából ennek az érdekessége, hogy favázra van szerelve az összes lemez. A fa elvileg egy kicsit összeszárad, a csavarokat néha utána kell húzni, és hogy Magyarországon normálisan tudjak vele közlekedni, indexeket szereltem fel rá a biztonságos közlekedés érdekében.
hétfő, 2016. július 4. 00:17
Apróbb csinosítgatás, zsírozgatás, olajcsere, ez olyan autó, amivel foglalkozni kell. Nem számítógéptechnika, hanem ez még a manuális, igazi autó.”
hétfő, 2016. július 4. 00:17
A magyarkanizsaiak megcsodálhatták Szerbia első, 1939-ben készült autóbuszát, azt a tömegszállítót, amellyel Pavle Vujisić, Danilo Bata Stojković és Dragan Nikolić rótta a kilométereket a Ki énekel ott? című filmben.
hétfő, 2016. július 4. 00:18
A régi gépkocsiknak használatához elég sok előírásnak kell eleget tenniük a tulajdonosoknak – mondja Tukacs Mihály magyarkanizsai résztvevő, a szabadkai Oldtimer klub tagja. „Vannak gondok, de muszáj a megfelelő előírásoknak eleget tennünk, úgy fék, mint lámpa, mint szignalizáció szempontjából. Amit nagyon fájlalunk, hogy Európában mindenütt és a világban van külön oldtimer regisztrációs tábla, de nálunk ez sehogy sem akar megszületni.”
hétfő, 2016. július 4. 00:18
Az Oldtimer-karaván Magyarkanizsára érkezése előtt egy fél órára Horgoson is megpihent, hogy az ottaniak is megnézhessék a páratlan és nagy értékű járműveket.
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal