Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Mutatjuk: Így tekerik vissza a kilométerórát a csaló kereskedők



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Autó magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2018. március 25. Nézettség: 476

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2018. március 25. 12:48
Egy párezer forintos kínai kütyü elég a sokmilliós autócsodák kilométerórájának visszatekeréséhez. Ennek járt utána az ATV riportműsora.
vasárnap, 2018. március 25. 12:48
Pedig aki ezt csinálja a börtönnel játszik, ha lebukik, akár egy évre is rács mögé kerülhet. Persze csak elvileg, a gyakorlat azt mutatja, hogy Magyarországon simán meg lehet úszni a nyilvánvaló óratekergetést.
Évente 150 ezer használtautót adnak el Magyarországon. Bár statisztika nincs, egészen biztos, hogy ezek többségének visszatekert az órája. Egy párezer forintos kínai kütyü elég a sokmilliós autócsodák kilométerórájának visszatekeréséhez. Ennek járt utána az ATV riportműsora.
vasárnap, 2018. március 25. 12:48
Az óratekerésről mindenkinek megvan a véleménye, így az óratekerő neppernek is: „Kétszázezer fölött már mindenki le…ja magát, hogy hú, az nem lesz jó. És akkor visszatekerik 140-150 ezerre a kétszázat” – magyarázza. És vannak, akik tényleg elhiszik, hogy a 13 éves autóban alig 30 ezer kilométer van, ráadásul az ilyen kocsiknak általában nem dohányzó, a gépjárművét mindvégig garázsban tartó hölgy tulajdonosa volt, aki persze úgy vigyázott a járműre, mint a saját gyermekére. Meg is történt az évtized adásvétele, aztán kis túlzással az első kanyarban kiderült az igazság.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal