Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Lada Vesta: nagy dobás vagy csalódás a fullextrás népautó?A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Autó magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2019. május 7. Nézettség: 620

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2019. május 7. 13:23
Magyarországon már 4,2 millió forintért lehet zsírúj autót venni, ami ráadásul nem is fapados. Túl szép, hogy igaz legyen? Jó választás lehet egy magyar családnak a filléres népautó? Többek között ezekre kereste a választ a Pénzcentrum, amikor pár napig kipróbálta a fullextrás Lada Vestát.

Vegyes érzelmekkel adtuk vissza annak a Lada Vestának a kulcsait, amelyet pár napra kaptunk tesztelni a hazai forgalmazó Lada Hungary Kft.-től. Szinte hihetetlen, de igaz: a zsírúj, nem is gyéren - majdhogynem fullextrásan - felszerelt verdát 4,2 millió forintért akárki megveheti, aki érez magában kellő kalandvágyat, vagy nosztalgiát. Én ugyan elég keveset éltem abban az időszakban, amikor még mindenfelé Ladákat, Trabantokat, és a szocialista ipar egyéb gépjárműveit lehetett látni Magyarországon, de a családunknál nem egy Lada megfordult az évek során. Ez vélhetően a legtöbb magyar családra is igaz: talán a kispénzűek mellett ők, a nosztalgiázók, és a különcök az egyik fő hazai célcsoport. A márka egyébként ma is viszonylag népszerű hazánkban: Ladából 2019 első negyedévében 142 darab állt forgalomba Magyarországon a Datahouse adatai szerint, tavaly összesen 794 autót adtak el. 2016-ban pedig 1100 felett volt a szám.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal