Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

15.000 köbcenti, V8 dízel + BRUTÁLIS MÉRETEK! Íme a KRAZ 255bA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Autó magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2021. szeptember 23. Nézettség: 196

   


Videó megjegyzések

csütörtök, 2021. szeptember 23. 22:00
Beindítottak egy 15 ezer köbcentis, magyar teherautó-szörnyeteget, ilyen már nem lesz többé
Az egyre inkább az elektromos irány felé mozduló autós világban mára már elképzelhetetlenné vált, hogy egy teherautóban 15 ezer köbcenti és nyolc henger legyen.
A rendszerváltás előtt azonban szinte magától értetődő volt, hogy a nagyvas az a KRAZ 255b, egy ilyen gépet tesztelt a Gehilio's Garage csapata.
A méretei elképesztőek. A sokak által kedvelt Zil-130-cal egymás mellett parkoltak, és a KRAZ csaknem a duplája az egyébként sem kicsi Zilnek.
VÉGRE!! A várva várt KRAZ élmény! Régóta vágytunk rá, hogy kipróbáljuk a legendásan hatalmas teherautót, ami tényleg egy szörnyeteg. Látni mozogni páratlan élmény. Vezetni is volt lehetőségünk, hála Zolinak, aki a KOMO-SKY 51-es bázis kiállítási tárgyaként büszkélkedik teherutójával. Ismét egy óriási V8 dízel. Közel 15.000 köbcenti szólal meg egy-egy gázfröccsnél ami tényleg az egyik legkedvesebb élmény a fülnek.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal