Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Kirk Douglas and Burt Lancaster: 1958 Oscars



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a People & Blogs (Emberek, blogok) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. december 10. Nézettség: 1,242

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. december 10. 18:14
A 2003-as Túl nagy család – ahogy a címe is mutatja - egy igazi családi vállalkozás volt, melyben Kirk Douglas mellett a fia, Michael, az unokája Cameron és az első felesége, Diana Dill is játszott. A producerek között is találunk egy Douglast, Kirk másik fiát, Joelt.
szombat, 2016. december 10. 18:15
A Douglas klán
Kirk mindig is aktív szerepet játszott fiai és unokái filmes karrierjében. Michael Douglas még csak húszéves volt, amikor Anthony Mann rendező asszisztenseként dolgozott az 1965-ös Telemark hősei norvégiai forgatásán, a főszerepet játszó apát és fiát meg is interjúvolta az egyik norvég tévé. A fiatal Michaelt igencsak elragadta a hév, azt találta mondani, hogy ez lesz a leggrandiózusabb film az Arábiai Lawrence óta.
szombat, 2016. december 10. 18:15
Kirk éveken át próbálkozott a Száll a kakukk fészkére megfilmesítésével, míg végül feladta, és a fiának adta át a jogokat. Michael Douglasnek sikerült a lehetetlennek hitt feladat, ám annak ellenére, hogy az apja a színdarabban már eljátszotta az elmegyógyintézetbe zárt McMurpyt, nem engedte meg Kirknek, hogy a filmben is ő csapjon össze Ratched nővérrel, mivel túl öregnek tartotta a szerepre. Michael jól döntött, a filmet kilenc Oscarra jelölték, amiből ötöt meg is nyert, többek között Jack Nicholson is szoborral tért haza.
szombat, 2016. december 10. 18:15
Spartacus megformálójának négy fia született, Michael és Eric a színészi, Joel és Peter pedig a produceri szakmát választotta, Peter kedvéért az apa eljátszotta az itthon népszerű időutazós háborús film, A végső visszaszámlálás főszerepét.
szombat, 2016. december 10. 18:15
Eric Douglas színészként és stand-up komikusként próbált érvényesülni, tizenhárom éves volt, amikor az apja által megformált kiöregedett revolverhős fiaként tűnt fel a Pisztolypárbaj című westernben. Később drogfüggő lett, számos ügye volt a rendőrséggel, 46 éves korában halt meg drogtúladagolásban 2004-ben.
szombat, 2016. december 10. 18:15
Nem Eric az egyetlen a családban, akinek meggyűlt a baja a kábítószerekkel és a rendőrséggel. Kirk unokáját, Cameron Douglast többször letartóztatták drogok birtoklásáért. 2010-ben öt évet kapott terjesztésért, majd további négy és fél évvel nőtt a büntetése, miután heroint találtak nála a börtönben. Idő előtt, 2016 augusztusában szabadult, Michael Douglas a fia drogproblémáival kapcsolatban többször beismerte, hogy magát is hibáztatja, amiért nem volt jó apja Cameronnak.
szombat, 2016. december 10. 18:16
Ahogy Kirk, úgy én is alig voltam jelen az első házasságomban. A másodikban már sokkal jobban lehet rám számítani – mesélte Michael, akinek az első házasságából született Cameron. Mintha megismételte volna magát a történelem: a Tőzsdecápák sztárja gyerekként nagyon élvezte, hogy olyan filmcsillagokkal, mint Tony Curtis, Frank Sinatra vagy Burt Lancaster futhat össze az apja házában, de visszatekintve már azt is látja, hogy Kirk Douglas elsősorban sztár volt, és csak másodsorban apa. Érzelmileg sokkal jobban kötődtünk a nevelőapánkhoz.
szombat, 2016. december 10. 18:16
Százévesen is blogol
Kirk Douglas a 2004-es Illusion óta nem szerepelt mozifilmben, de kilencven felett is meglepően aktív maradt. Before I Forget címmel egyszemélyes színdarabot adott elő a saját életéről, könyveket ír, legutóbb 2015-ben, a Spartacus forgatásáról jelent meg kötete. Az internetet is használja, 2008 óta blogol, legfrissebb, szeptemberben publikált bejegyzésében Adolf Hitler és az idegenellenes beszédeket tartó Donald Trump között vont párhuzamot, majd így folytatta:
szombat, 2016. december 10. 18:16
majd így folytatta:
Hosszú és szép életet éltem. Én már nem leszek itt, és nem fogom látni, ha ez a gonoszság gyökeret ver az országunkban. De a te és az én gyerekeim itt lesznek.
Abban reménykedett a színész, hogy az elnökválasztás Trump vereségével zárul, és úgy fújhatja el a gyertyákat a századik születésnapján, hogy utána a Happy Days Are Here Again-t (magyarul: Ismét itt vannak a boldog napok) fütyölheti. Ez a kívánsága nem teljesült, de ha a Michael Douglas felesége, Catherine-Zeta Jones által Instagramra feltett hálaadás napi fényképből indulunk ki, akkor a családja a századik születésnapján is nagy örömmel fog köré gyűlni.
szombat, 2016. december 10. 18:16
Isten éltese..........!
45 megjegyzés | 1 / 5 oldal « 1 2 3 4 5 »