Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Familienzusammenführung: „Mama Merkel, open the doors“ - Flüchtlinge demonstrieren in AthenA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a People & Blogs (Emberek, blogok) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2018. március 25. Nézettség: 279

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2018. március 25. 12:42
Migránsok: Merkel mama, nyisd ki az ajtót!
vasárnap, 2018. március 25. 12:43
Mintegy 150 ember tüntetett az athéni német nagykövetség épülete előtt a muszlim családegyesítés érdekében. Hatalmas transzparensekkel a kezükben követelték, hogy Németország engedje be őket a rokonaik után, akik már eljutottak a nyugat-európai országba. A demonstráción szíriai migránsok és az őket segítő aktivisták vettek részt. Az eseményről a Die Welt tudósított.
Miközben Európa nyugati felén, pontosabban egy észak-kelet német kisvárosban szombaton azért tüntettek, hogy
az élősködő, erőszakos, semmirekellő migránsok tűnjenek el az országból,
Görögország fővárosában a migránsok azért tüntettek, hogy Németországba mehessenek, és ott mindenkiegyesülhessen a családjával a muszlim törvényeknek megfelelően. Egy migráns betelepülése ugyanis azt jelenti, hogy az egész családja is betelepül vele.
vasárnap, 2018. március 25. 12:43
Ez az úgynevezett családegyesítés folyamata természetes jelenség a muszlimoknál.
A Die Welt tudósítása szerint fejkendős asszonyok, gyerekek és öregemberek gyűltek össze az athéni utcán azért, hogy közvetlenül Angela Merkel német kancellárhoz szóljanak.
Merkel mama, nyisd ki az ajtót!- üzenték.
Az egyik kisgyerek kezében lévő transzparensen az áll, hogy a gyerek a "családját akarja", a mellette álló fiú pedig azt követeli, hogy
rombolják le az Európa védelmét szolgáló határokat.
vasárnap, 2018. március 25. 12:43
Éhségsztrájk Athénban
November elején hét férfi és hét nő kezdett éhségsztrájkba Athénban a családegyesítés nevében. Azt követelték, hogy a görögök és németek tartsák tiszteletben a családegyesítéshez szükséges legfeljebb 6 hónapos várakozási időt.
Mindannyiunknak megvannak a szükséges papírjai, mégis több mint egy éve várunk"
- mondta egy 33 éves szíriai nő. Egy másik asszony pedig arról beszélt, hogy 19 hónapja vár arra, hogy a Németországban élő férjével egyesíteni tudják a családot.
vasárnap, 2018. március 25. 12:44
A Die Welt riportere szerinta migránsoknak a dublini rendelet biztosítja a jogotarra, hogy találkozhassanak az uniós országokban élő rokonainkkal. Ma körülbelül 60 ezer migráns van Görögországban, közülük több ezren akarnak eljutni Németországba.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal