Hókirálynő /Snezhnaya koroleva/

1 videó - 2012
színes, magyarul beszélő, orosz családi animációs film, 80 perc

Egy távoli vidéken, ahol elvarázsolt hadihajók fagynak jéggé, és városok alusznak örökös téli álmot, élt egyszer egy bátor testvérpár, Gerda és Kai. Édesapjuk, Vegard varázsló különleges hatalommal bírt: olyan tükröket készített, amelyek megmutatták, milyen érzéseket, vágyakat rejt az emberek lelke. Ám a fagyos szívű Hókirálynő, aki a világot örökké tartó téllel sújtotta, nem nézte jó szemmel, hogy a birodalmában van valaki, aki képes a legtitkosabb érzéseket is feltárni.
Egy napon a gonosz királynő a sarki széllel Vegard mestert és feleségét, Unát elragadta gyermekei mellől, és jégszoborrá változtatta.
Évekkel később a Hókirálynő egyik szolgája, Orm, a troll egy árvaházban felfedezi Vegard varázsló fiát, Kait. A sarki szél ekkor Kait is elragadja húga, Gerda mellől, egyenesen a királynő palotájába, aki arra készül, hogy őt is jéggé dermeszti.
A Hókirálynő nem is sejti, hogy Gerdát és Kait olyan szoros kapocs köti össze, amit még ő sem törhet szét. A bátor lányka felkerekedik, hogy hűséges barátjával, Lutával és a megszelídített trollal megkeresse szeretett testvérét, Kait. Kalandos útjuk során számos veszéllyel kell szembenézniük, ám a szeretet, a jóság és az elszántság erejével sikerül megküzdeniük a jégszívű asszonnyal, hogy megmentsék családjukat, és megtörjék a világot sújtó fagyos átkot.

rendező:
Vladlen Barbe
Maksim Sveshnikov

szereplők:
Gerda/Anna Shurochkina
Kay/Ramilya Iskander
Orm/Ivan Okhlobystin
Vospitatel/Dmitriy Nagiev

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Nagy Zsuzsanna
 

Hókirálynő teljes film magyarul



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Film & Animation (Animációk) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2017. március 10. Nézettség: 349

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal