A hiányzó láncszem /Missing Link/

1 videó - 2019
kanadai-amerikai animációs kalandfilm, vígjáték, 95 perc

A legendás lények kutatója, Sir Lionel Frost óriási felfedezésére készül. A fess kalandor sok évnyi keresés után, egy névtelen levél nyomában járva rábukkan az emberiség utolsó bundás ősére, a meglepően okos, roppantul szellemes Mr. Linkre. A hatalmasra nőtt, csupaszív szőrmók minden vágya, hogy rátaláljon távoli rokonaira, a rég elveszettnek hitt Yeti unokatesókra.
A kalandvágyó Lionel kapva kap az alkalmon, és egy világot átszelő, hajmeresztően izgalmas útra indul újdonsült barátjával. A vidám pároshoz a tűzről pattant Adelina is csatlakozik, aki birtokában van az egyetlen térképnek, ami elvezetheti a szőrös hőst áhított céljához. És bár az út megannyi veszéllyel van kikövezve, a bohókás Mr. Linket semmi nem tántoríthatja el, hogy rátaláljon a családjára… akik talán közelebb vannak hozzá, mint azt ő gondolná.

Az ellenállhatatlanul kedves szőrmók, Mr. Link mosolyra csábító szemeivel, hatalmas tappancsaival, és fergeteges szóvicceivel garantáltan minden mozirajongó szívét rabul ejti. Az emberiség utolsó bundás hŐSE izgalmas, Indiana Jonest is túlszárnyaló kalandjai során belekóstol a vadnyugat világába, elefántokkal haverkodik az indiai dzsungelen, és a Himalája fagyos hegycsúcsain is keresztül küzdi magát, csak azért, hogy megtalálja az otthont, amire mindig is vágyott.
Szeretetben, barátokban, óriási felfedezésekben gazdag utazásara invitál a Laika filmstúdió legújabb családi animációs vígjátékában!
A Laika animációsfilm-stúdió a lenyűgöző stop-motion technikát alkalmazza reklámok, rövidfilmek, zenei videoklipek és játékfilmek elkészítéséhez. A stúdió olyan filmeket jegyez, mint az Oscar-díjra jelölt Coraline és a titkos ajtó és a kétszeres Oscar-jelölt Kubo és a varázshúrok.

Rendező:
Chris Butler
Író:
Chris Butler
Szereplők:
Stephen Fry (Lord Piggot-Dunceby (voice)), Emma Thompson (The Elder (voice)), Neil Dickson (Doctor Roylott (voice)), Zach Galifianakis (Mr. Link (Susan) (voice)), Adam Godley (Lord Bilge (voice)), Hugh Jackman (Sir Lionel Frost (voice)), Matt Lucas (Mr. Collick (voice)), Timothy Olyphant (Willard Stenk (voice)), Ian Ruskin (Lord Scrivener (voice)), Zoe Saldana (Adelina Fortnight (voice)), Ching Valdes-Aran (Gamu (voice)), David Walliams (Mr. Lemuel Lint (voice)), Matthew Wolf (Lord Ramsbottom (voice)), Humphrey Ker (Doorman / General Pugh (voice)), Amrita Acharia (Ama Lhamu (voice))

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

A hiányzó láncszem /Missing Link/ -Mozis hang-



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Film & Animation (Animációk) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2019. július 20. Nézettség: 602

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal