A Másik Izrael

A Másik Izrael

5 videó - 1987
A Másik Izrael az amerikai lelkész, Ted Pike :Izrael: a mi kötelességünk, a mi dilemmánk című nagy sikerű könyvének televíziós változata. Ez a gyorsan mozgó, szakmai hozzáértéssel készítet dokumentumfilm 15 hónapos filmezés és szerkesztés után bizonyító erővel ismerteti a judaizmus szerepét a nem-zsidó népek életében a történelem folyamán, valamint páratlan felvilágosítást ad legbensőbb tanításáról. Arról a tanításról, amely a zsidókat elkülönült fajjá tette évtizedekre. A Másik Izrael a televíziós kamera által elviszi a nézőt oda, ahová kevés keresztény tudós jutott el - a félig titkos rabbinikus forrásokhoz, amelyek állatoknak tekintik a nem-zsidókat, káromolják Krisztust, és esküvel fogadják a végső diadalt a nemzetek fölött.

A Másik Izrael (Teljes dokumentáció, 1987)
A masik Izrael 1987 Ted Pike
Apartheid a palesztinok elnyomása Izraelben az Amnesty International jelentése szerint
Hány zsidó él(t) Magyarországon? - Haraszti György és Köves Slomó | Klubrádió 2020. február 20.
Ted Pike a zsidóságról

 
   

A Másik Izrael (Teljes dokumentáció, 1987)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2012. június 19. Nézettség: 3,590


Videó lista megjegyzések

Bulyáki Ferenc
kedd, 2012. június 19. 15:25
Ted Pike egy elmebeteg! Nem szabadna hogy egy ilyen ember aki ilyen gyűlölet szító egyéni tanításokat hírdet, lelkészi hivatalt tölthessen be. De még az sem szabadna hogy egyáltalán lelkész lehessen.
Asztalos Attila
kedd, 2012. június 19. 16:43
Es te honnan tudod, hogy elmebeteg? Orvos vagy es kivizsgaltad? Te szerencsetlen ragalmazo. amugy, ha egy normalis ember is megnezi ezt a videot, nem egy ilyen hit gyulekezetes ragalmazo, hazudozo, mint az elozo hozzaszolo, akkor lathatja, hogy a Ted Pike nem a zsidokat tamadja, hanem a kepmutato farizeusokat, akiket Jezus is tamadott. A hitszekta persze, hogy vedi a kepmutatokat, meg szep:))
Nagy Róbert
szombat, 2012. november 10. 18:58
Be kell vallanom, nem néztem meg a filmet. Viszont egy perc keresés után rábukkantam a pali honlapjára. www.truthtellers.org/alerts/demonicattacksdeeperquestions.html Ferencnek igaza van, tényleg flepnis.
Aki ennek elolvasása után komolyan veszi a filmet, annak a számára van egy eladó eredeti jegyzőkönyvem Cion bölcseinek 2000. jan. 28-i üléséről, ahol a World Trade Center elleni támadásról döntöttek.
Bereczki Vilmos
hétfő, 2012. november 12. 19:52
Ez a film nagyszerü és értelmes összefoglalása a zsidó világhatalmi kisérletek helyzetének, a történeti összefüggések tükrében a cionizmus bukása és megsemmisülése elötti pillanatokban!
A megsemmisülés oka: a "buta" gójok többsége ma már világosan látja, hogy veszélyt jelent az éltükre és biztonságukra a zsidó ősszeesküvés - ugyanakkor az is láthatóvá vált,- hogy a zsarnok jelöltek kegyetlenek, gyilkosok, de alapjában gyengék.
Már nem félnek tőlök! Ez a felismerés egenlő a bukásukkal! Oroszországot már ellenségüké tették, Kina Jappán, India antiszemita. Európában még vannak pozicióikl, de szemmel látható a gyülölet fokozódása!
Az iszlám, bár megosztotnak látszik, de valójábn egy emberként készül a cionista uralom elpusztitására!
Véleményem szerint a zsidó tákolmny Szovjetúnió bukása a vég kezdetét jelentette!
Az USA elbutított 80-90-es IQ val rendelkező társadalma, még egy ideig ki fog mellettük tartani, de ez a veszébe fogja taszítani ezt a monstrumot is!
Izraellel a szomszédai fognak végezni a Es' em besz'em- a mohamedán bosszú alapján!
Szó sem lesz vallási "megtérésről" vagy büntetés nélküli megoldásról a gyilkosoknak szenvedni, és pusztulni kell bármelyik néphez tartoznak!
Panágl Tamás
péntek, 2012. november 23. 16:52
Javaslom mindenkinek, mielőtt ítélkezik, nézze végig a filmet! Szerintem a film nagyon érdekes, jól összefoglal, de bizonyos szempontból egyoldalú. Valószínűleg a tiszteletes, hivatásából eredően a Biblián keresztül vizsgál és evidensnek gondol mindent ami abban van leírva, tehát nem tud kitörni a kereszténység júdeai irányvonalából. A zsidó iratokból való idézetei helytállóak, de például nem idéz a Sulhán-Árukból, amely a kelet-európai zsidóság egyik szent irata és bizony sokkal szélsőségesebb még a Talmudnál is. A kétkedőknek hadd írjak pár idézetet zsidók és nem zsidók tollából:
Dr. Fejér Lajos zsidó tudós: "Az antiszemitizmus, ha eszközeiben nem is, társadalmi folyamatában a zsidó faji elfogultságnak és korlátoltságnak reakciója........A zsidóság corpus separatum...állam az államban....Megbontja az ország közjogi egységét." Dr Fejér Lajos-Zsidóság
Kossuth Lajos: " A zsidókérdés nem faji és vallási kérdés, hanem politikai és gazdasági! " 1844
Vaszary Kolos hercegprímás és a Püspöki Kar Nyilatkozata 1895:
"A zsidóság nem felekezet, hanem nemzet,külön nemzeti életet él, külön nemzeti törvényei vannak."
Kölcsey Ferenc:"Amely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni megromlás szélén áll."
Lévi ben Gerson rabbi: A ne ölj azt jelenti, hogy Izraelből ne ölj meg senkit!
Bettelheim Samu: Az antiszemitizmus okozói mi magunk, a zsidók vagyunk!
Németh Péter
kedd, 2012. december 4. 15:06
uncsi.....