Összeesküvés-elméletek nyomában  (Conspiracy Theory with Jesse Ventura )

Összeesküvés-elméletek nyomában (Conspiracy Theory with Jesse Ventura )

1 videó
Összeesküvés-elméletek nyomában Jesse Ventura-val
Jesse Ventura, egykori kormányzó úgy döntött, elkezd utánajárni a különféle összeesküvés-elméleteknek, és nyomozómunkáját egy tv sorozat formájában osztja meg. Amikor belekezdett, ő maga sem gondolta milyen mélyre visz majd az útja a nyúl üregében.
Senkit ne tévesszen meg a filmek formátuma, a dramaturgiai eszközök, és hogy ezek mennyire hasonlítanak a bóvli CSI klónokhoz. Ettől még a sorozat teljesen komoly, minden megemlített információ valós, ellenőrizhető tény. A sorozat nem szórakoztatni készült, hanem felnyitni a szemeket. Meggyőződésem, hogy a kormányzó azért vette ilyenre a film stílusát, hogy ezáltal szélesebb körű nézettséghez jusson.
Figyelem! Ventura filmjeit semmilyen tv társaság nem adja, kizárólag az interneten terjednek, és a legutóbbi epizódját még onnan is letiltották.
Annyit még érdemes tudni Mr. Ventura-ról, hogy politikai pályafutása során Brooklyn Park (Minnesota állam) polgármestere volt, majd ’99-től 2003-ig Minnesota kormányzója, ezt megelőzően pedig szolgálatot teljesített Vietnámban, profi birkózó pályafutást futott és színészkedett. Elmondása alapján: „Egy dolgot biztosan megtanultam kormányzóként: Ha meg akarod találni a választ a kérdésedre, KÖVESD A PÉNZT!”

Mi az ördög zajlik itt?

 
   

Mi az ördög zajlik itt?



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2012. július 2. Nézettség: 2,973