Az Ufó-k léteznek!

Az Ufó-k léteznek!

1 videó - 1979
Dokumentumfilm, 93 perc

“A film azt állítja, hogy a UFO-k nagy része igenis földönkívüli eredetű, és mindennek igenis számtalan bizonyítéka van. Csak szándékosan elhallgatják és elbagatellizálják a tényeket, mert a földönkívüliek a mienknél jóval fejlettebb technikával rendelkeznek, és ezt az emberek katonai célra ki akarják sajátítani, lekoppintani, másik földi államok ellen.

A földönkívüliek részben fiatalabb testvéreiknek tekintenek minket, és több idegen civilizáció is látogatja a bolygónkat. És részben egy kísérletnek tekintve minket, kétségbeesve figyelik, hogy mit teszünk: technikai fejlődésünk messze meghaladta a szellemi fejlődésünket, és e két dolog között tátongó hatalmas szakadék könnyen saját magunk elpusztítását eredményezheti.

A film ismeretet egy Svájcban élő valakit, akit állítólag nem csak meglátogattak, hanem azóta napi kapcsolatban is áll velük, és tudományos információkat is átadtak neki, kérve őt, hogy azt juttassák el a többi emberhez. Ebből írt is egy jó vastag könyvet, ami érdekes módon sok emberhez nem jutott el, immár 31 éve!”

Rendező: Ed Hunt

Szereplők:
Brandon Chase, Stanton Friedman, Betty Hill, Bruce Maccabee, Jesse Marcel

Az UFO-k léteznek - dokumentumfilm

 
   

Az UFO-k léteznek - dokumentumfilm



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2016. április 4. Nézettség: 646

Tetszik