Élet a levegőben (Life in the Air)

Élet a levegőben (Life in the Air)

0 videó - 2016
Dokumentumfilm

Lépjen be az égi világba, és korábban soha nem látott módon megtapasztalhatjuk az ugráló, sikló és repülő élőlények életét.
A repülés a szupererők szuperereje, egy rendkívüli tulajdonság, melyről legtöbben csak álmodozhatunk; mégis elképesztő számú állat hódította meg az eget. Az olyan teremtmények, mint a mókusok, pókok, békák, madarak és denevérek mind a levegőben vadásznak, utaznak, alszanak, élnek és halnak.
Mostanáig az ég mindig egy rejtély volt; egy olyan hely, ahova nem hatolhattunk be. Ám most már birtokunkban van a legfejlettebb filmezési technika, hogy kövessük ezeket az állatokat az égbe, és feltárjuk rejtett világukat.
Ez a bámulatos sorozat lehetővé teszi, hogy az állatok mellett „repülhessünk”, és páratlan szemszögükből láthassuk a világukat, amint ritka állati viselkedéseket ragad meg, és elképesztő részletességgel tárja fel a repülés bámulatos tudományát.
A legújabb nagysebességű fényképezési technológiát használva a sorozat feltárja a természetes adaptációkat, melyek képessé tették állati pilóták elképesztő sorát, hogy meghódítsák az eget.

Szereplők: Suranne Jones


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2016. május 25. Nézettség: 332

Tetszik