Manchester United - Túl az ígéret földjén /Manchester United - Beyond The Promised Land/

Manchester United - Túl az ígéret földjén /Manchester United - Beyond The Promised Land/

0 videó - 2000
magyarul beszélő, angol dokumentumfilm, 81 perc

Vannak olyan focicsapatok, amelyek világszínvonalon képesek ígérni eredményeket, de vannak olyanok is - igaz, ők a kisebbség - amelyek már túljutottak az ígéret földjén és bizonyítottak is. A Manchester United a világ egyik legjobb focicsapata. Az 1998/1999-es szezonban szinte mindent megnyertek, amit csak megnyerhettek, ezért nehezebb kérdésre kellett válaszolniuk, mint a tabellán hátul kullogó csapatoknak: hogyan lehet felülmúlni ezt a történelmi teljesítményt a következő fociidényben?!
A Manchester United-ről készült első hivatalos film a focirajongókat az 1999/2000-es szezonon vezeti végig, bemutatva, hogyan készül a csapat arra, hogy felülmúlja saját, előző évi rekord-eredményét. Kivételesen valóban nem csak a meccsek legjobb pillanatainak lehetünk ismét szemtanúi, hanem a háttérben folyó munkának is, az edzéseknek, az öltözői beszélgetéseknek, eligazításoknak, a szponzorokkal folytatott tárgyalásoknak, valamint a rajongók lelkesedésének.
Csak félve merjük említeni, hogy egyik-másik hazai csapatnak talán érdemes lenne tanulmányozni a filmet, hátha megtalálják benne a siker receptjét...

Rendező: Bob Potter
Szereplők:
Emma Adams, Steve Adams, Eammon Atkinson, Sue Atkinson, Fabien Barthez


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2018. január 8. Nézettség: 190

Tetszik