Az Ötödik Típusú Találkozások film ( CE-5)

Az Ötödik Típusú Találkozások film ( CE-5)

1 videó
Feliratos dokumentumfilm

A legfontosabb földönkívüli témájú leleplező dokumentumfilm, ami valaha készült, mert arra buzdít, hogy ne várjunk a kormányokra, vallási vezetőkre, tudományra, médiára hivatalos bejelentésekért, hanem mi hétköznapi kisemberek lépjünk kapcsolatba a földönkívüliekkel.

A film tudatossággal és földönkívüliekkel egyszerre foglalkozik, emiatt is korszakalkotó és egyedülálló. Az ember által kezdeményezett kapcsolatfelvételhez meg is mutatja a hogyant.

Arra invitál, hogy minél többen ébresszük rá a világ kormányait, vallási, gazdasági-katonai és média hatalmasságait arra, hogy mostmár ők is nyugodtan abbahagyhatják a félrevezetést, és felébredhetnek, hiszen mi már rég túl vagyunk azon, amitől ők annyira féltek - nem minket féltenek, hanem a maguk hatalmát.
Ez a film egy egész estés dokumentumfilm Steven Greertől, aki szakértője a földönkívüli témakörnek, a globális közzétételi mozgalom ikonikus alakja, rutinszerűen tart tájékoztatásokat magas rangú katonai és titkosszolgálati vezetőknek a földönkívüli jelenségről.

Ötödik típusú találkozások (2020) Feliratos!

 
   

Ötödik típusú találkozások (2020) Feliratos!



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2020. november 2. Nézettség: 344

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Feher Carlos
vasárnap, 2021. május 30. 06:59
sajnos megjegyzest meg nem tudok irni,mert nem lattam a filmet. meg szugsegem van csillagokra ha jol ertem. koszonom