9/11 Az újságírók az igazságért / 9/11 Press for Truth/

9/11 Az újságírók az igazságért / 9/11 Press for Truth/

2 videó - 2007
amerikai oknyomozó dokumentunfilm

A film középpontjában egy kis csoport erőfeszítései állnak az igazság kiderítéséért. Köztük olyanok akik elvesztették valamelyik családtagjukat 2001. szeptember 11-én a WTC-ben.
Ők válaszokat keresnek azokra a kellemetlen kérdésekre amikre a Bush adminisztráció nem akar válaszolni, a főárami médiák cinkos hallgatása mellett.
A filmből egyértelműen kiderült, hogy az amerikai kormányzat tisztségviselői a támadások után folyamatosan hazudtak. Egyértelmű volt, hogy nem fontos számukra a dolog teljes kivizsgálása, de mikor a közvélemény nyomása miatt elkerülhetetlenné vált a kivizsgálás megindítása, akkor is mindent megtettek, hogy minél kevesebb dologra derüljön fény.
Az is kiderül a filmből, hogy ha Amerika tényleg azokra vadászna akik a támadások mögött álltak, akkor nem Afganisztánt és Irakot támadta volna meg hanem Pakisztánt.
Az Al Qaeda tényleg egy bármire képes világot behálózó hatalmas terrorszervezet vagy csak mint egy gyalogot tologatja a világpolitika sakktábláján az igazi nagyhatalom, saját célja elérése érdekében?

Miért kellett 3000 embernek meghalni a 9/11 merényletben?
Súlyos titok derült ki a 9/11-es merényletről (2011-08-26)

 
   

Miért kellett 3000 embernek meghalni a 9/11 merényletben?



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2011. szeptember 11. Nézettség: 792

Tetszik