Puskás Hungary - Film a legismertebb magyarról

Puskás Hungary - Film a legismertebb magyarról

1 videó - 2009
Puskás - a legismertebb magyar szó, és a legismertebb magyar név világszerte. Egy ember, akit Spanyolországban Panchoként ismertek, aki játszott és edzősködött a Föld minden táján Görögországtól Ausztráliáig, és akit mindig, mindenhol szerettek. Most egy egész estés, nagyszabású dokumentumfilm készült az ország Öcsijéről, aki ennek az alkotásnak az elkészülését már nem élhette meg, de archív felvételek segítségével a közönség újra láthatja, hallhatja hangját. A hazánk határain innen és túl is nagy hírnévnek örvendő dokumentumfilm-rendező, Almási Tamás bejárta a világot, hogy a nagyérdemű a filmből olyan dolgokat tudhasson meg Puskásról, amelyek eddig a legnagyobb rajongók előtt is ismeretlenek voltak...

Puskás Öcsi a magyar labdarúgás legragyogóbb csillaga volt, még akkor is, ha pályafutásának nagy részét nem töltötte ebben az országban. Életének meghatározó - első és utolsó - éveit itt élte le, és akkor lábadt könnybe a szeme, ha magyarul skandálták a nevét a stadionban.

Puskás Öcsi a legendás aranycsapat tagjaként számtalan elismerést söpört be, játszott a Real Madridban, válogatott volt Spanyolországban. A róla készült dokumentumfilm életének olyan részleteit mutatja be, amelyek a nagyközönség előtt még ismeretlenek lehetnek, olyan archív felvételeket, amelyek azokban az országokban készültek, ahol élt és játszott 1956 után.

A filmet, amely minden bizonnyal nagy érdeklődésre tart számot, az egyik legismertebb dokumentumfilm-rendező, Almási Tamás jegyzi.

Puskás Hungary (2009)

 
   

Puskás Hungary (2009)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2011. október 25. Nézettség: 1,450

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Terenyei Zoltán
kedd, 2011. október 25. 08:27
Köszönöm,hogy megtaláltátok....sok fehér foltot rendbe tesz ez a film Puskás Ferenccel kapcsolatban.
Dobrán Andrea
kedd, 2011. október 25. 11:48
Nincs mit köszönni.
Te juttattad eszembe, azért raktam föl. :)
Terenyei Zoltán
kedd, 2011. október 25. 20:50
Köszönöm Andi,reméljük,hogy a Kádári berögzött rosszindulatú megjegyzések kikopnak a köztudatból Öcsi bácsival kapcsolatban....