Láthatatlan Birodalom - Az Új Világrend meghatározása

Láthatatlan Birodalom - Az Új Világrend meghatározása

7 videó
Miért beszélnek a politikusok mostanában annyit egy "Új Világrend"-ről?
Mégis mit értenek ez alatt pontosan?

Jason Bermas új dokumentumfilmje bemutatja azt az évszázadok óta tartó folyamatot, mely során a hatalom emberei a színfalak mögött azon dolgoznak, hogy létrehozhassanak egy elnyomó Világkormányt. Részletesen megtudhatjuk, hogyan tartja fenn a hatalmát egy globális oligarchia drogkereskedelem, pénzmosás, megrendezett terrortámadások, médiapropaganda és az adósságcsapda segítségével.
Bűnszervezetük sikerrel igázta le a bolygót, és jelenleg éppen a hatalom konszolidálásának utolsó fázisán dolgoznak. A Láthatatlan Birodalom a globalisták saját szavait és írásait használja fel, hogy leleplezze őket. A globális diktatúra nem hamarosan jön, hanem már itt van. Ez nem összeesküvés-elmélet, hanem összeesküvés-gyakorlat! Az Új Világrend mára már teljesen publikus, mindenki számára látható, aki hajlandó kinyitni a szemét. Önjelölt bürokraták az államokat uniókba olvasztják össze egy globális Világállam alatt. Megismerhetjük terveiket egy új globális adóztatásra, és a készpénz nélküli társadalomra, melyben minden ember mikrochipet kap a bőre alá születése pillanatában.
A Láthatatlan Birodalom Jason Bermas több éves kutatómunkájának eredménye, és lerántja a leplet az Új Világrend hosszú távú stratégiáiról a világ dominálására, csakúgy ahogy a Loose Change és a Mesebeli Ellenségek sikeresen lerántotta a leplet a szeptember 11-edikei események hátteréről, és örökre megváltoztatta gondolkodásunkat a "terrorcselekménnyel" kapcsolatban.

Láthatatlan Birodalom Az Új Világrend meghatározása
MOST! Kelj fel!!!
NWO - Julian Assange, Wikileaks, és az Új Világrenden is túl (NOS)
Sertésinfluenza,vakcina, népirtás, Új Világrend szolgálatában
Új Világot Építünk!
Új világrend new world order II./II.
Zsidó Cégek Listája.mp4

 
   

Láthatatlan Birodalom Az Új Világrend meghatározásaA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2012. január 25. Nézettség: 1,984