Drábik: A bankok bűnei 1-2 rész

Drábik: A bankok bűnei 1-2 rész

5 videó
Drábik János: A bankok bűnei, avagy a megszegett 10 parancsolat - 1. rész

- Műsor tartalma 1 rész:
Mi lesz azon a napon a világgal, amikor rájön az emberiség, hogy a pénz nem más, mint magánemberek által kiadott, színes papírdarab, ami mögött az ég egy adta világon semmi más nem található, mint az a bizalom, amelyet mi fektetünk bele ezekbe a papír fecnikbe? Dr. Drábik János értelmezi a bankok tízparancsolatát, amelyet be kellene tartaniuk. Ezek közül, hogy néhányat említsünk:Fedezet nélkül ne bocsássanak ki pénzt; a pénzkiadás joga az államok és nem a magánemberek joga legyen; ne lopják el a befektetők pénzét; csak a befektetők pénzét adhassák ki kölcsönbe; a kamatos kamat, mint uzsora büntethető legyen. Egyéb érdekes kérdéseket feszeget még a műsor. Az interjút vezeti Jakab István.

- Műsor tartalma 2 rész:
Bűn-e az embereket a pénz mindenható illúziójával elkápráztatni? Bűn-e országok, emberek évszázadokon át megtermelt javait uzsorakamat fejében „törvényesen" elvenni? Bűn-e országokat adósság fejében teljes egészében a bankoknak kiszolgáltatni? Bűn-e, hogy ennyire vakok és ostobák vagyunk, hogy a bankok rabszolgáiként éljük életünket? Ezeket és hasonló kérdéseket feszeget Dr. Drábik János és Jakab István.

2 kismalac és a farkas népmesék másképp
A bankok bűnei, avagy a megszegett 10 parancsolat (1.rész)
Dr Drábik János: A bankok bűnei, avagy a megszegett 10 parancsolat - 2012.
VNTV - A bankok bűnei, avagy a megszegett 10 parancsolat - 1.rész - Dr. Drábik J., Jakab István
VNTV - Bankár puccs a világ ellen - Drábik János, Jakab István

 
   

2 kismalac és a farkas népmesék másképpA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2012. április 27. Nézettség: 818

Tetszik