A Titok - az Egyetemes Bölcsesség meditációja

A Titok - az Egyetemes Bölcsesség meditációja

1 videó - 2008
The Secret - A Titok magyar nyelvű meditációja
A Titok egy erőteljes meditáció, amely át fogja alakítani az életedet. Először megváltoztatja a hiedelmeidet, lassan, finoman, amíg alszol. A Titok meditáció átprogramozza a tudatalattid, és ettől megváltozik a valóságod.

Nekem így segített:
"25 évvel ezelőtt az életem legmélyebb pontján voltam. Egy spirituális tanító arra bíztatott, hogy vegyek fel kazettára egy misztikusnak tűnő meditációt és hallgassam 6 héten keresztül minden nap lefekvés előtt. Ez az egyszerű dolog örökre megváltoztatta az életemet. Csodával határos módon az összes nagy nehézség megoldódott az életemben, és megkaptam mindazt amire szükségem volt. A 6. hét végére új állásom, otthonom, autóm - és igen, még új barátom is lett. Azóta bármikor, ha nehezebb periódusban vagyok újra meghallgatom a kazettát, amely soha nem hagy cserben. A Titok meditáció neked is segíteni fog!" Kelly Howell

Miért olyan hatásos ez a program?
1. A CD-t fülhallgatóval kell hallgatni, hogy speciális agyhullám hangoló hatásával segítse az elalvást. Ez azért fontos, mert így olyan állapotba kerülhetsz, ahol a tudatalatti befolyásolható vagy újraprogramozható. Így a CD-n hallható új pozitív gondolatok a részeddé válnak.

2. A Titok meditáció kitisztítja az elmédet a rejtett, korlátozó hiedelmektől.

3. A CD-n lévő szöveg azt a titkot adja át elmédnek, amelyet a spirituális tanítók már az idők kezdete óta tanítanak nekünk. Amikor a tudatalattid elfogadja ezt a tudást, elkezded azt az életet teremteni, amelyre igazán szükséged van.

A Titkot a füledbe suttogom (először hangosan, majd a tudatosság szintje alatt), ahogy elcsendesedsz egy kellemes szunyókálásban.

Napok és hetek telnek el és a tudatos és tudatalatti elméd elfogadja a Titkot, mint igazságot. Anélkül, hogy tudnád hogyan és miért, de minden eljön hozzád, amire szükséged van és amire vágysz. Azáltal, hogy kapcsolatba kerülsz az Egyetemes Bölcsességgel! Fél évszázada a tudomány is egyre inkább elismeri az Egyetemes Bölcsesség létezését és most Te is felhasználhatod ezt a Titkot. Amikor megismered és elfogadod a Titkot, a Tiéd lesz a korlátlan egészség, bőség, siker és öröm.

Túljuthatsz saját korlátaidon, azokon a hiedelmeiden, amelyek már nem szolgálják a javadat és végre megteremtheted azt az életet, amit mindig is akartál. A Titok meditáció újraprogramozza elmédet, miközben a théta és delta hullámok finoman elaltatnak feltöltve új tudással és hittel, amely felszabadítja az erődet egy új valóság megteremtésére. Egy valóságra, amely teljesíti amire szükséged van és amire vágysz.

Nem kell mást tenned, mint pihenni és hallgatni. Ha elalszol, miközben hallgatod, még hatásosabb lesz; az üzenetek beépülnek a tudatalattidba.

A CD csak angol nyelven kapható, a tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy azoknál is működik akik nem tudnak angolul. Mi lehet ennek az oka? Az agyhullám hangolás eredményeképpen meditatív állapotba kerülünk, és a tudatalattira hat a szöveg. Akkor is hat, ha közben elalszunk. Ezen a szinten nem számít a nyelv. Gondoljuk csak a vízre, hiszen tudományos kutatások igazolták: ha pozitív szót (pl. szeretet) írunk a pohárra akkor a benne lévő víz szerkezete megváltozik, és ha megfagy akkor gyönyörű kristály lesz belőle. Kellemetlen szövegnél pedig eldeformálódott, alaktalan kristály. Nos a víz sem tud angolul, és ha arra gondolunk, hogy a testünk 70%-a víz, akkor máris biztosak lehetünk benne, hogy egy angol nyelvű pozitív szöveg jó hatással van rá.

Hallgasd a Titkot lefekvés előtt minden nap - 6 hétig, és figyeld, ahogy az életed pozitív irányba változik!

Az eredeti meditáció U. S. Anderson: Three Magic Words c. könyvében található.

A Titok (Magyar-meditáció).wmv

 
   

A Titok (Magyar-meditáció).wmv



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2012. június 15. Nézettség: 2,236

Tetszik