Tudatos szex és szerelem -  Kereszty András György

Tudatos szex és szerelem - Kereszty András György

2 videó
Előadó: Kereszty András György
A Tudatosság Iskolája!
Hogyan lehet tudatos egy szerelem? Hogyan lehet tudatos a szex? Mitől erősödhet a testi öröm? Minden a szexről és a szerelemről, ami közelebb visz minket egy jobb minőségű élethez!

Kereszty András György 1970-ben születtett. Kineziológusként, energetikai gyógyítóként, csontkovácsként és szellemi tanítóként szolgálja az embereket. Munkája során használja a hagyományos kineziológiai tudományt, a Mandala®-gyógyítást, az AFT-t (Attractor Field Therapy), az Asztrológiát, a Chiropraktikát, a Kapcsolatteremtő gyógyítást, a KvantumMátrix nyújtotta lehetőségeket és egyéb alternatív gyógyászati ismereteket.

Arra törekszik, hogy a hozzá forduló, gyógyulni vágyó ember: testi, lelki, és szellemi szinten is képes legyen meghaladni a jelenlegi állapotát. Gyógyulása tartós maradjon a lélek szintjén, és ennek következménye a test egészségében beállt pozitív változás legyen.

Kereszty Andás: A Harmadik szem bölcsessége
Kereszty András György A Tudatos párkapcsolatban rejlő kincs

 
   

Kereszty Andás: A Harmadik szem bölcsességeA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2012. július 2. Nézettség: 2,769