Grúz Legenda - Georgian Legend

Grúz Legenda - Georgian Legend

3 videó
A Grúz Legenda létrehozásának ötlete 1999-ben pattant ki egy amerikai producer és egy francia rendező fejéből, akik Tbilisziben járva rabjai lettek a helyi kultúrának. A következő tíz esztendőben az általuk létrehozott társulat bejárta a világot, Nyugat-Európától Kínán át az Egyesült Államokig rengeteg helyen léptek fel – összesen több mint ötmillió néző látta őket.
A Grúz Legenda nem véletlenül tett szert világhírre. Ilyen tüzes temperamentum, ilyen elsöprő energia ritkán látható és érezhető a világ színpadain.
Grúzia és a Kaukázus évszázados tánc- és zenetörténetén végigtekintő lenyűgöző produkció, amely a legkorszerűbb professzionális showműsorokra jellemző színpadtechnikát használja.
Az ősi mesék varázsát idézik a színpadra az elképesztő tudású grúz táncosok, előadóművészek, énekesek. A mágikus előadásmód, a színpompás ruhák és díszletek tökéletes képet adnak a Kaukázus ősi kultúrájáról, szemet gyönyörködtető látvánnyal gazdagítva a nézőket.

"GEORGIAN LEGEND" Zeimi + Samaia - ზეიმი + სამაია
Georgian folk dances - Erisioni
Show presentation

 
   

"GEORGIAN LEGEND" Zeimi + Samaia - ზეიმი + სამაიაA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2012. július 9. Nézettség: 623

Tetszik