A varázslatos érintés ( Kahi Healing kezelés

A varázslatos érintés ( Kahi Healing kezelés

5 videó
A Kahi Healing® a jövő új információs orvoslása, egy új és egységes négydimenziós "gyógyítási koncepció" mindenki számára, amely az egyedi kombinációinak köszönhetően egy erőteljes és egységes rendszert alkot, és a kezelés során egyetlen időtengelyhez sincs hozzárendelve. A Kahi négy szinten hat: a test, a lélek, a szellem és az elme szintjén.
Mit takar a Kahi Healing®?

A Kahi egy Hawaii-ról származó szó, jelentése: "Egynek lenni".

Amikor egységben vagyunk, akkor a saját isteni mivoltunkat éljük, ilyenkor mindenféle ítélettől, betegségtől és hiányállapottól mentesek vagyunk. A test, a lélek és a szellem oly módon kerül harmóniába, hogy az öngyógyítási folyamatok gyorsan és eredményesen hathatnak. Amikor megtaláltuk, felismertük és elfogadtuk önmagunkat, akkor tudjuk valóban uralni az életünket és működtetni a teremtést. Ebben tud segíteni a Kahi Healing®. Tapasztald meg Te is a Kahi jótékony hatását, kérj időpontot egy kezelésre.

Mit takar a Kahi Healing®?

A Kahi egy Hawaii-ról származó szó, jelentése: "Egynek lenni".

Amikor egységben vagyunk, akkor a saját isteni mivoltunkat éljük, ilyenkor mindenféle ítélettől, betegségtől és hiányállapottól mentesek vagyunk. A test, a lélek és a szellem oly módon kerül harmóniába, hogy az öngyógyítási folyamatok gyorsan és eredményesen hathatnak. Amikor megtaláltuk, felismertük és elfogadtuk önmagunkat, akkor tudjuk valóban uralni az életünket és működtetni a teremtést. Ebben tud segíteni a Kahi Healing®. Tapasztald meg Te is a Kahi jótékony hatását.

Kahi-Healing előadás. Előadó: Ugri Mihály Master Tréner 1/2
Kahi Healing - A varázslatos érintés 3/3
Kahi Healing A varázslatos érintés 1/3
Kahi Healing A varázslatos érintes 2/3
Mátrix tranformáció - a kétpontos módszerrel

 
   

Kahi-Healing előadás. Előadó: Ugri Mihály Master Tréner 1/2



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2013. március 1. Nézettség: 1,237

Tetszik