Hamonn Zsuzsanna

Hamonn Zsuzsanna

2 videó
Tisztán érzékelô – léleklátó – spirituális tanító

1957. június 16-án születtem Budapesten. Azóta itt élek, tanulmányaimat is itt végeztem. Gyerekkoromban megpróbáltam szül eimnek elmondani, hogy látom és hallom a körülöttünk lévô, úgymond „láthatatlan” világot. Ennek az lett az eredménye, hogy 8 évesen nyugtatókat szedettek velem. Annyira a szívemre vettem, hogy nem hisznek nekem, hogy a nyugtatók mellé szívgyógyszer is került. Azután magamat „bajként” kezelve megtanultam „jó gyereknek” lenni, és „normálissá” válásom ideje alatt mindenkinek megfelelni. 18 évvel ezelôtt történt valami, ami mindezt megszakította.

Egy betegség, amelynek végeredményeként pár másodpercre beállt nálam a klinikai halál. Közben egy óriási, vakuvillanásra emlékeztetô fény jelent meg, és körbevont. Éreztem, ez a fény megmutatja, beragyogja sorsomat. Eldobtam a gyógyszereket, és felkutattam azokat a lehetôségeket, amelyek segíthették a gyógyulásomat. Elvégeztem a természetgyógyászati é s egészségügyi modulokat, gyógymasszôr lettem és folyamatosan fejlesztettem magam. Iker jegyû ember lévén mindig holisztikusan szemléltem a világot.

Kijártam a szellemi iskolákat is: az elsô magyarországi csoportok egyikének tagjaként Pránanadi mester-tanár lettem , majd ezután a Reiki módszerével is megismerkedtem és a módszer mester tanári címét is megkaptam. Éltem 2 hónapig Új-Zélandon egy helyi törzsben, ahol a lehetô leghitelesebb forrásból ismertem meg azt a gyógyító erôt, amit a Ma-uri masszázsban képviselek. Most már bátran vállalom azt, akit gyerekkoromban nem mertem. Felmerem tárni az igazat, fel merem vállalni spontaneitásomat és a tanítást, mert vallom:

Tanulni annyi, mint rájönni, mi az, amit már tudunk,
Cselekedni annyi, mint megmutatni, hogy tudod,
Tanítani annyi, mint másokkal tudatni, hogy ôk is éppúgy tudják, mint Te magad.

A lélek 14 fénykapui 1. rész - Hamonn Zsuzsanna
A lélek 14 fénykapuja 2. Hamonn Zsuzsanna mandalái

 
   

A lélek 14 fénykapui 1. rész - Hamonn Zsuzsanna



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2013. március 21. Nézettség: 996