Tari Annamária Dr.

Tari Annamária Dr.

2 videó
Klinikai pszichológus, pszichoterapeuta, szűkebb szakterülete a pszichoanalízis (pszichoanalitikus kandidátus).
Tari Annamária tizenöt éves korában döntötte el, hogy pszichológus lesz. Egyik gimáziumi tanára azt kérdezte az órán, hogy "ki tudja, mit jelent a pszichoanalízis?" Annamária akkor határozta el, hogy ezzel a tudománnyal kell foglalkoznia.

"Nehézfiúkkal" kezdte

Első diplomáját gyógypedagógusként szerezte, és a főiskola utolsó évében már felvételizett az ELTE-re, pszichológia szakra. A két diploma és a gyógypedagógusi előélet kimondottan hasznos volt a pályája során. Eleinte nehezen kezelhető gyerekekkel foglalkozott egy fiúnevelő otthonban, aztán intézetből kikerült gyerekek utógondozásával folytatta, majd öt évig volt fiatalkorú bűnelkövetők hivatásos pártfogó-felügyelője Kőbányán.
Ezután képezte át magát klinikai szakpszichológussá, de mai napig rengeteget profitál azokból a tapasztalatokból, melyeket a nehezen kezelhető fiatalokkal való munkája során szerzett.
A kórházi gyakorlat mellett folytatta szakmai képzését, megszerezte a pszichoterapeuta és pszichoanalitikus címet.

"Ha vannak kérdéseid, amiket sosem mertél kimondani"

A médiaszereplést a kilencvenes évek második felében kezdte, először az MTV Repeta című, délutáni középiskolás korosztálynak szóló magazinműsorába hívták rendszeresen tanácsot adni. Legtöbben az RTL Klub Reggeli című műsorából vagy a Viva zenei csatorna Intim szféra című műsorából ismerhetik; szerepelt a Magyar Rádió, a Klubrádió és a Radiocafé adásaiban is.
2003-ban jelent meg első könyve Intim szféra címmel, mely a 17-25 éves korosztály problematikájával folalkozik, mely a hasonló című tévéműsor anyagából válogat.
"Az Intim szféra könyv gondolata nem sokkal a VIVA Televízión futó műsor befejezése előtt fogalmazódott meg bennem, mert a kapott levelek és visszajelzések egyértelműen mutatták, hogy a pszichológiai problémák és kérdések egyre fontosabbak mindenkinek. Egy olvasmányos, de klinikai szempontból korrekt és használható információkat tartalmazó, ismeretterjesztő könyvet szerettem volna létrehozni, megtartva a műsorban megismert stílust" - írja Annamária a könyv honlapján.

Mesterkurzus: Dr Tari Annamária - Öröm, fájdalom, tabu
Veszélyes digitális világ - Tari Annamária előadása Kartalon

 
   

Mesterkurzus: Dr Tari Annamária - Öröm, fájdalom, tabu



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2015. március 21. Nézettség: 2,274