Élő mayák - Vándorló Farkas előadása

Élő mayák - Vándorló Farkas előadása

15 videó - 2010
Vándorló Farkas jelenleg a maja őslakosok nagykövete, és a tizenharmadik generációs Quiche maja spirituális vezetője. Tata (Ő kérte, hogy így szólítsák, mert ez számára megtisztelő) 3 napot töltött Magyarországon. Mind a 3 nap alatt egy olyan tudást és egyben élményt adott át az emberek számára, ami igazán megfontolandó. Pénteken egy nyilvános előadás szerepelt a programjában, szombaton tűzceremóniát tartott a dobogókői faluközpontban.

A műsort Joseph Giove vezette, akinek segítségével Tata hozzánk is ellátogathatott. Tata mellett Elizabet asszony ült, aki angolra fordította Tata beszédét. Tata kezdetnek egy imát mondott el, amiben helyet kaptak a kövek és az állatok és imádkoztunk az Egek Urához is. Az előadásban rengeteg történetet mesélt. Farkas elmondása szerint nem lesz világvége 2012-ben, de 50 év múlva 2-3 napra, akár 1 hónapra is sötétség borítja majd a Földet. Valamint szerinte a Föld egy pólusváltáson megy keresztül, emiatt már nem biztos, hogy a Nap keleten fog felkelni.

A műsor utolsó órájában interaktívvá vált az adás. A nézők chaten feltehették a kérdéseiket, melyre Tata válaszolt. A kérdések kapcsán szóba került Tata és Elizabet asszony öltözéke, nyaklánca is.

01
02
03
04
05
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16

 
   

01



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2012. január 29. Nézettség: 725

Tetszik