Jásdi Kiss Imre - Magyarország kincsei

Jásdi Kiss Imre - Magyarország kincsei

1 videó
“Komoly városnyi területeket jártam be lent. Olyan világ van alattunk, ahol most ülünk ... Három város van. Nem alagútakról beszélek, az Budapesthez tartozik. Az alatt van még három város. A legalsó akkora, hogy innen a Tátráig nyúlik. Rettenetes mennyiségű anyag van lent bekészítve. Egy olyan túlélési lehetőség, hogyha átfordul a Föld, a világ jelentős részét, az emberállományt képes átmenekíteni azon a korszakon, amíg fönt élhetetlen a világ. Ma már olyan berendezések vannak levíve, mint atomreaktorok, stb. Ezek a mi költségünkön mentek ugyan le, de erről nem nagyon tudunk.”
“Azokat a szentgáli barlanglejárókat, amik 47 km-es területről szólnak, jelenleg az IN-KAL Security (izraeli cég) őrzi. Magyar ember nem fog lemenni. Azokat az atomreaktorokar, áramfejlesztő berendezéseket, amelyeket a Bakony tetejéről, a lokátorállomások alól kivettek, azokat oda vitték le. Magyar embernek biztos nem fog áramot termelni, bár a mi embereink vitték le.”
Mivel Jásdi Kiss Imre a szentgáli barlangokról beszélt, érdekességként érdemes megfigyelni a KŐLIK barlang hosszát és mélységét, az ugyanis hosszban 420 méter, mélységben pedig 42 méter.

A Világtörténelem, keskeny szelete a Magyar Kultúrának Jásdi Kiss Imre előadása

 
   

A Világtörténelem, keskeny szelete a Magyar Kultúrának Jásdi Kiss Imre előadása



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2012. április 9. Nézettség: 4,855

Tetszik