Az üldöző (The Chaser / Chugyeogja)

Az üldöző (The Chaser / Chugyeogja)

1 videó - 2008
színes, dél-koreai akcióthriller, 125 perc

szereplő(k):
Yun-seok Kim (Joong-ho Eom)
Jung-woo Ha (Young-min Jee)
Seo Young-Hee (Mi-jin Kim)
In-gi Jung
Hyo-ju Park

Zavarodott elméjű sorozatgyilkost vesz üldözőbe egy volt rendőr, akit korruptsága miatt rúgtak ki egykor, és most lányokat futtat Szöulban. Az üzlet haldoklik, és Jun-Ho jobb híján egy influenzás lányt szervez be, aki azonban elődeihez hasonlóan csakhamar eltűnik. Jun-Ho kénytelen maga nyomozásba kezdeni: azt gyanítja, hogy a konkurencia csábítja át magához a lányait, ezért először a versenytársaknál néz körül. A gyanúsított rács mögé kerül, de a lányoknak továbbra sincs nyoma. A stricivé lett rendőr versenyfutásba kezd az idővel, hogy megtalálja őket, mielőtt a férfi tizenkét órával később kiszabadul.

A kanyargós történetben a feszültség fő forrása a korrupt, kegyetlen és közömbös koreai rendőrség, melyet a szintén nem makulátlan lelkiismeretű Jun-Ho belülről is jól ismer. A rosszfiúkra vadászó főhős figurája eltér a műfajban megszokott sablontól: a jó nem válik el egyértelműen a rossztól. A társadalomkritikával vegyített feszes thriller 2008 legnézettebb filmje volt Dél-Koreában.

Az üldöző (2008).mp4

 
   

Az üldöző (2008).mp4



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2012. április 20. Nézettség: 1,156

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Molnár Márton
péntek, 2012. április 20. 21:48
Nem feliratos és nem is szinkronos ...
Kovács Lóránt
szombat, 2012. április 21. 05:29
Ez biza feliratos...
a 360p mellett, van a nyíl felfele, azt meg kell nyomni, és ott a CC-t kell megnyomni.
cc= closed caption = felirat.
Ujváriné Judit
péntek, 2017. augusztus 4. 21:05
Ferenc, itt nem ajánlunk másik oldalakat filmnézésre, főleg nem idegen nyelven, mert akkor nézhetjük az mp4-est is, és nem nézzük a feliratot, csak az eredeti filmet. Ide kikapcsolódni járnak filmet nézni, és nem nyelvet tanulni.
A 2 cd-s filmen égetett felirat van, és nem láttam semmiféle reklámoldalt. Ha valakinél mégis előjön, az a tárhelyről jön,nem tőlünk, és akárhól nézik a filmet, a reklámot máshonnan is megkapják, ha kell ha nem. Be kell zárni. Meg kell nézni, mert lehet, hogy egy külön oldalt dobott a film mellé, és mellette ott a film is.
Openloadnál szóltam a feltöltőnek, hátha meg tudja igazítani a feliratot, mivel az csatolt felirat.
Schin Ferenc Schin
szombat, 2017. augusztus 5. 08:09
Kedves Judit!
Elnézést kérek; a megjegyzést töröltem. Legközelebb közvetlenül Önhöz fordulok; mint tettem máskor is. Köszönöm a tájékoztatást, és ígérem, többet nem fordul elő.
Tisztelettel: Schin Ferenc