Diploma elõtt (The Graduate)

Diploma elõtt (The Graduate)

1 videó - 1967
színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus film, 106 perc,

rendező: Mike Nichols
író: Charles Webb, Calder Willingham
forgatókönyvíró: Buck Henry
operatőr: Robert Surtees
zene: Dave Grusin, Paul Simon
producer: Joseph E. Levine, Lawrence Turman
látványtervező: George R. Nelson
vágó: Sam O'Steen

szereplő(k):
Dustin Hoffman (Benjamin Braddock)
Anne Bancroft (Mrs. Robinson)
Katharine Ross (Elaine Robinson)
William Daniels (Mr. Braddock)
Murray Hamilton (Mr. Robinson)
tartalom:
A szégyenlős és visszahúzódó Ben most fejezte be az egyetemet, és készen áll, hogy beteljesítse szülei akaratát: találjon magának egy jól fizető állást, keressen magának egy feleséget és teremtse újra szülei unalmas életét. Valószínűleg így is tenne, ha a szülei barátainál tett látogatás során a csinos Elaine édesanyja, a középkorú Mrs. Robinson el nem csábítaná a kisfiús Ben-t. Miközben viszonyt kezd Mrs. Robinson-nal, Ben lassan rádöbben, hogy szerelmes Elaine-be, aki viszont San Franciscóba megy tanulni. Mire Ben végre döntésre jut és rászánja magát, hogy elvegye feleségül a lányt, Elaine már másnak ígéri a kezét. Ben azonban most már nem hagyja magát.

A film, amely megismertette a világgal Dustin Hoffman-t, amely a slágerlisták élére segítette a Simon és Garfunkel Mrs. Robinson című dalát és amely Oscar-díjat hozott a rendezőnek, Mike Nichols-nak!

DIPLOMA ELŐTT (1967).mp4

 
   

DIPLOMA ELŐTT (1967).mp4



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2012. december 24. Nézettség: 2,062


Videó lista megjegyzések

Nadori Imre
szerda, 2012. december 26. 02:22
Ezt a filmet valamikor 70 korul jatszottak BP-en. Akkor jottek szovjet egyetemistak latogatoba a Muegyetemre. Teljesen fel voltak haborodva, hogy miert dekoraljuk a szobankat szineszno kepekkel es nyugati autokepekkel, mikor a Volga kocsi a legszebb es legjobb a vilagon.
Utana elvittuk oket moziba. Ez a film ment. Oltari feszult hangulat volt egesz addig amig az a jelenet nem volt, amikor egy tancosno viragokat forgatott a mellein. Akkor kitort a botrany. a ruszki marha zajossan kivonultak, anezok meg akartak pofozni oket, mert a kivonulaskor eltakartak az erotikus jelenetet. Mi majdnem fegyelmit kaptunk.
Egyebkent nagyon jo film.