A szamuráj hercegnő (Samurai Princess) +18

A szamuráj hercegnő (Samurai Princess) +18

0 videó - 2009
szines, feliratos japár film 83 perc +18

Samurai Princess (2009)

Előrebocsátom, nem én vagyok aberrált arc, a japánok csinálnak annyira szórakoztató, extrém és groteszk gore-mozikat, amiknek nem lehet ellenállni. Legújabb elmebetegségük a Tokyo Gore Police-ban már megismert bizarr koncepciót folytatja, vagyis emberek végtagjaikat és egyéb testrészeiket hullatják, miközben azt mechanikus alkatrészekkel igyekszenek pótolni…

E (magamban profánul csak j-neogrindhouse/trash-nek, esetleg cyber-gore/explotation címkével illetett) zsánerből legjobban talán Noboru Iguchi mester Machine Girl című méltán közkedvelt moziját ismerhetik a legtöbben. Tudjátok ez az a forgótáras géppuskában végződő karú iskolás lány vérben pancsikáló, groteszk humorral fűszerezett bosszútörténete, mely erősen hajaz a Kill Bill egynémely jelenetére, de még így is hihetetlenül szórakoztató. De szintén az ő agymenése a frenetikus Robogeisha is. Ebben a j-plotation vonalban készült alkotások egyik legújabb darabját, a cikkben tárgyalt Szamuráj Hercegnőt az a Kengo Jaji rendezte és írta, aki már a Tokyo Gore Police szkriptjéért is felelős, speciális effekteket pedig Yoshihiro Nishimura menedzselte, aki az előbb említett TGP direktora is volt egyébként. Kicsi a világ, igaz-e?!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy őrült tudós (Kyoraku), akinek mániája volt, hogy két rendkívül bájos segédjével az útjába akadó emberi testrészekből új lényeket, ún. mecha-kat alkosson. Főszereplőnket, a későbbi Szamuráj Hercegnőt tíz másik barátnőjével együtt megerőszakolja egy csapat rosszarcú ember, a végén pedig halomra ölik őket.

Rendező:
Kengo Kaji

Főszereplők:
Aino Kishi
Dai Mizuno


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2013. október 14. Nézettség: 1,032

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Josef János
péntek, 2017. május 12. 12:10
biztos van szépsége a filmnek de hogy nekem undorító az biztos .Nem is tudom mit keres itt a magyar oldalon ?? ugye admin.
Ujváriné Judit
péntek, 2017. május 12. 13:36
Nincs sehova leírva, hogy itt csak magyar dolgok vannak. Különösen nem a filmeknél. Az oldalnak csak egy kis szelete a filmek rész, ahová minden tag beküldhet neki tetsző filmeket is, amit szeretne megosztani másokkal.